2777
2789
عنوان

روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم اعتقاد دارم ... وای دقیقا میترسم برم بیرون.به سایتای اینترنتی اعتماد ندارم

از دیجی کالا سفارش بده امنه

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
فرستادم اون سه تا وسطی و ببین .خیلی قشنگن

چه خوشگلن😍

من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه. 

خیلی خوبه 

چه قدر هزینه کردی؟ 

من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه. 
۱۸۵ دستبندش ۷۰ تومنم انگشتر 

خوب گرفتی

ست هدیه چرم خیلی شیکه به نظرم .من خودم ست هدیه خریدم برای همسرم من جعبه چوبیشو خریدم 330 تومن ولی خواهرمم هم یه ست دیگه برداشت برای همسرش خیلییی قشنگه اونم 195 تومن خرید ما از این سایت خریدیم دیگه بیرونم نرفتیم خیلی راحت آوردن دم خونه کارت کشیدیم .اینترنتی هم پرداخت نکردیم .این سایتشه از این لینک برو و انتقال به سایت و بزن که با تخفیفش بیاد برات خیلی مدل داره .آقایونم خیلی دوست دارن

https://affstat.adro.co/click/df58a6b5-871a-4842-9df3-c7aa4061d241