2777
2789
عنوان

شیرررر

120 بازدید | 21 پست

سلام خانما ۱۲روزه زایمان کردم 

خداروشکر شیر دارم ولی همش لباسام کثیف میشن 

دنبال پد شیردهی هستم رفتم داروخونه نداشت کجاها داره بخرم؟

الان پارچه گذاشتم و پلاستیک روزی ۴بار باید عوض کنم 

میتونم شیرمو بدوشم دور بندازم که اینجوری کثیف نشم؟راسته کسانی که اینجورین زود شیرشون خشک میشه؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پد بدرد نمیخوره شیرت رو بدوش بزار تو شیشه کمکی شیشه بزار دهنش شیرت تو ی یخچال تا ۸ ساعت سالمه ولی خواستی گرم کنی مستقیم گرمش نکن مثلا شیشه رو بزار توی اب گرم 

شیرت تو فریزر تا دو ماه هم خراب نمیشه 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
اولشه. بعدا که فک بچه قوی بشه سینه تو تخلیه می کنه. همون پارچه نخی تمیز بزاری بهتره 

جلو کسی زشته پارچه و پلاستیک 

تا چند ماه اینجوریم؟

اولشه. بعدا که فک بچه قوی بشه سینه تو تخلیه می کنه. همون پارچه نخی تمیز بزاری بهتره 

جلو کسی زشته پارچه و پلاستیک 

تا چند ماه اینجوریم؟

پد شیردهی جذب میکنه؟

پد بدرد نمیخوره شیرت رو بدوش بزار تو شیشه کمکی شیشه بزار دهنش شیرت تو ی یخچال تا ۸ ساعت سالمه ولی خو ...

بچم پستونک نمیگیره 

اگه بدوشم پرتش بدم نمیشع؟بده؟

پس چکار کنم همش کثیف میشم 

قدم نورسیده مبارک. اولش همینجوریه. نی نی که بزرگتر بشه بیشتر میخوره شیرت کمتر میشه. اون وقت همش باید دنبال این باشی چی کار کنی شیرت بیشتر شه. 

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
پارچه نخی تمیز رو تا کن بزار توی سوتینت. کی میخاد ببینه که میگی زشته؟ ممکنه یکی دو ماهه شیرت متناسب ...

پارچه زود کثیف میشه باید پلاستیکم بزارم که سوتینم کثیف نشه 

والا پارچه کم اوردم حوله تمیز میزارم یا تاپ تمیز 

از یه سینه نده مرتب از هر دو بده اگه شیر میدی از اون یکی هم شیر میاد میتونی یه ظرفی بزاری زیرش دوباره بزاری تو شیشه

من تا ۶ ماه اینجوری بودم

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
قدم نورسیده مبارک. اولش همینجوریه. نی نی که بزرگتر بشه بیشتر میخوره شیرت کمتر میشه. اون وقت همش باید ...

مرسی گلم 

خداروشکر ولی اینحوری اذیتم همش خیسم 

بچم پستونک نمیگیره  اگه بدوشم پرتش بدم نمیشع؟بده؟ پس چکار کنم همش کثیف میشم

نه اشکالی نداره کم بدوش بریز 

شیشه شیر با پستونک فرق میکنه از این شیشه ها بگیر که سرشون مثل پستونک بزار به شیشه هم عادت کنه که اگه یه وقت کاری داشتی بسپاریش دست کسی 

از یه سینه نده مرتب از هر دو بده اگه شیر میدی از اون یکی هم شیر میاد میتونی یه ظرفی بزاری زیرش دوبار ...

تو چکار کردی گلم؟

از دوتا شیر میاد مثل لوله بچه اذیتم میشه 

نه اشکالی نداره کم بدوش بریز  شیشه شیر با پستونک فرق میکنه از این شیشه ها بگیر که سرشون مثل پس ...

شیشه دادم نگرفت گلم 

یه چیزی نیس که بزارم دیگه لباسام کثیف نشن؟