2777
2789
عنوان

هدیه روز مرد

94 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من میخوام برلی همسرم پاوربانک سفارش بدم از دیجی کالا اما هیچی نمیدونم میشه راهنماییم کنین

خدایا تنها نذار دلی را که تنها امیدش تویی

برنامشو نصب کن. شمارتو بزن عضو شو. 

جنستو انتخاب کن. افزودن ب سبد خرید. ادرس و پرداخت و تمام

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برنامشو نصب کن. شمارتو بزن عضو شو.  جنستو انتخاب کن. افزودن ب سبد خرید. ادرس و پرداخت و تمام

راجب پاوربانک راهنمایی نخواست؟😋

عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄     یاشاسین تبریز😍    دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا
برنامشو نصب کن. شمارتو بزن عضو شو.  جنستو انتخاب کن. افزودن ب سبد خرید. ادرس و پرداخت و تمام

عزیزم مرسی از نظرت من بد عنوان کردم تا حالا چندین بار از دیجی کالا خرید کردم درمورد پاوربانک چیزی نمیدونم میخوام سامسونگ بخرم اما چند مدل داره بینشون موندم

عزیزم مرسی از نظرت من بد عنوان کردم تا حالا چندین بار از دیجی کالا خرید کردم درمورد پاوربانک چیزی نم ...

اهان فداتشم

فک کردم از دیجی بود سوالت. 

ببین مشخصاتشونو بخون و نظرات کاربران رو حتما بخون بعد انتخاب کن گلم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شما تجربه ای ندارین؟

پاوربانک نخریدم ازش. اما گوگل کن مشخصات پاور بانک خوب رو. طبق همون ویژگی هارو بخون

منم کادو روز مرد رو ازدیجی گرفتم که  فردا میرسه اما پاوربانک نگرفتم ازش ❤️

پاوربانک نخریدم ازش. اما گوگل کن مشخصات پاور بانک خوب رو. طبق همون ویژگی هارو بخون منم کادو روز مرد ...

ببخشید یه سوال دیگه من خریدای قبلم کرج بود اما الان بخاطر ازدواج اومدم شهرستان به نظرتون تا روز مرد میرسه دستم؟

ببخشید یه سوال دیگه من خریدای قبلم کرج بود اما الان بخاطر ازدواج اومدم شهرستان به نظرتون تا روز مرد ...

خواهش میکنم. 

کدوم شهرستانی؟ ببین من مشهدم اما تاریخ رو خودم انتخاب میکنم. مث تهران. 

گرگانم همینطوریه 

اما شهرستانهای کوچیک خودش ناریخ میزنه

ک اخرش اگه دیدی دیر تر زده و نمیخوای ک پرداخت نکن 

خواهش میکنم.  کدوم شهرستانی؟ ببین من مشهدم اما تاریخ رو خودم انتخاب میکنم. مث تهران.  گر ...

خرم آباد 

ممنون بابت وقتی که گذاشتی مهربون