2777
2789
عنوان

رمان خونه جیگر بیاین ❤️

332 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبید؟ 

ازتون میخوام یه چنتا رمان خفن بهم معرفی کنین ژانر جنایی وپلیسی اگه رمانی هم با ژانر عاشقانه می‌شناسید که قشنگ بوده بگین لطفا!!! 

از بس دنبال رمان گشتم خسه شدم ☹️

هر برنامه‌ای هم نصب میکنم میبینم همه‌ی رمان اشون رو قبلا خوندم 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان در چشم من طلوع کن را بخون 

عاشقانه پلیسی هیجانی

من سه بار تاحالا خوندمش.   عااااااااااااالیه

رمان در همسایگی گودزیلا هم خیییییییلی قشنگه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
رمان در چشم من طلوع کن را بخون  عاشقانه پلیسی هیجانی من سه بار تاحالا خوندمش.   عااااااا ...

در همسایگی گودزیلا رو خوندم در چشم من طلوع کن و دیدم ولی فک میکردم زیاد قشنگ نیس حالا حتما میرم میخونمش

کتاب من زنده ام هم خییییلی قشنگه برا باردوم میخام بخونمش.  

داستانش واقعیه 

نویسنده اش ی خانومه که دوران جنگ اسیر میشه ودروران اسارت و،،،،،،خیییییییلی قشنگ نوشته. 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
در همسایگی گودزیلا رو خوندم در چشم من طلوع کن و دیدم ولی فک میکردم زیاد قشنگ نیس حالا حتما میرم میخو ...

حتما بخون خیلی متفاوته

میتونید از بازار یا مایکت مجموعه رمانهای عاشقانه را دانلود کنی. پره انواع رمانه 

ببخشید تو بازار چی سرچ کنم؟

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
بزن دانلود مجموعه رمانهای عاشقانه یا دانلودرمان کلی مجموعه متفاوت میاره 

اها مرسی 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉