2777
2789
عنوان

دلم گرفته

66 بازدید | 12 پست

همش ذهن مشغولی دارم نسبت به ظاهرم

ظاهره الانم نه، ولی همش میگم بعد زایمان که میگن موها میریزه اندام خراب میشه اگه اینطور شه من خیلی  حالم خراب میشه یا بعدش پیری 

وقتی به اینا فکر میکنم از الان غصه ام میگیره

چیکار کنم فکر نکم به اینطور چیزا😓

راستی نامزدمم از این نظر خیلی خوبه با اینکه من از ظاهر الانمم راضی نیستم ولی همیشه هر لحظه تعریف میکنه ازم 

نمیدونم چرا همش این ذهن مشغولی میاد سراغم ودلم میگیره چیکار کنم بهش فکر نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منن عین تو بودم 

ولی مردم جو زیاد میدن اول به انرژی منفی ها گوش نکن

خیلی ها زایمان کردن و شوهراشون عاشقشونن هنوز.و بعد اینکه بنظرت چند درصد خانم های باردار اطرافت انقدر داغونن الان؟😑

هیچ کردم وقتی شکیرا و جنیفر زایمان میکنن پس معلومه انقدر هم فاجع نیست

اونیم که خیلی داغون میشه برای اینکه بعدش خودشو ول میکنه 

منن عین تو بودم  ولی مردم جو زیاد میدن اول به انرژی منفی ها گوش نکن خیلی ها زایمان کردن و شوه ...

اندامو باز با ورزش نگه میدارم ولی موهاچی الان اکثر خانوما اطرافم زایمان کردن موهاشون خیلی ریخته و هنوزم به حجم قبلی برنگشته

اندامو باز با ورزش نگه میدارم ولی موهاچی الان اکثر خانوما اطرافم زایمان کردن موهاشون خیلی ریخته ...

بر میگرده بابا بهت میگم بجای اینکه بری ادم هایی که مراعات نکردن و ببینی برو اونایی که به خودشون رسیدن و مراعات کردن رو ببین

۲۲

من دوسال بزرگترم و باردارم 

بعده زایمان همه چیز به خودت بستگی داره 

اینکه دست از خودت بکشی خب معلومه بهم میریزی 

از الان من برای بعده زایمانم دنبال لباس و رنگ موهستم .برم مجدد کاشت مژه و ترمیم ناخنم .دنبال رژیم غذایی 

انرژی داشته باش بگو به همسرت یه بچه باعث نمیشه من از کاری بمونم بلکه الان حس مسئولیت دوبرابر دارم میخام علاوه بر اینکه همسر زیبایی هستم مادره زیباییم باشم که بچم با افتخار دستمو بگیره و به همه نشونم بده 

من دوسال بزرگترم و باردارم  بعده زایمان همه چیز به خودت بستگی داره  اینکه دست از خودت بک ...

ایشالا به سلامتی و خوشی فارغ شی 

تو بارداری موها میریزه ؟ بعد زایمان که میدونم میریزه چون من موهام کم حجمه کلا میترسم بعد زایمان بدتر شه و دیگه درست نشع حالا نگران اندام امم هستم ولی برا اون میگم ورزش میکنم ولی مو راه حل نداره اگه با مصرف مکمل وویتامین برنگشت چی 

ایشالا به سلامتی و خوشی فارغ شی  تو بارداری موها میریزه ؟ بعد زایمان که میدونم میریزه چون ...

تو مکملارو مصرف کن حتما موهاتم رفتی حموم اگه میریزه و نازکه با نمک دریا بشور هم ضخیم میکنه هم مانع ریزش 

بعدشم فوق فوقش اکسیشن میکنی 

مرسیی عزیززم کلی اروم شد دلم ❤️

خواهش میکنم عزیزم 

دیگه حاملگی یه دورانیه که ادم دلنازکتر از قبله و کلا هورموناش بهم میریزه حتی یه سریا افسردگی میگیرن .به لطف خدا میگذره این روزام و بچت ارامش زندگیت میشه