2777
2789
عنوان

کمر

254 بازدید | 28 پست

سلام خانما کسی میدونه  علائم کیست مویی چی هستش و ایا با دراوردنش واسه بارداری مشکلی پیش میاد یانه ؟؟ بنده یه هفتس کمردرد شدید دارن ولی به خاطر بدی جو احتماعی (کرونا)دکترابهم نوبت نمیدن ...

ارتباط بانی نی یار ها چی کار کنم ؟نی نی یار ها ماما هستند یا مسئول سایت 

😂😂😂وای خدا

@نی_نی_یار_5 بیا ببین چی میگه 😁

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂وای خدا @نی_نی_یار_5   بیا ببین چی میگه 😁

😅😅😅

تصورشون از نی‌نی یار بامزه‌س 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

کیست مویی رو باید عمل کرد حتما 

چون چرکی میشه

یکی از اقوام من داشت همراه با درد و تب 

اول رفت پیش ی جراح چرکش رو خالی کرد وبعد هم رفت بیمارستان کیست رو درآورد ولی حتما باید پیگیری کنی 

😂😂😂وای خدا @نی_نی_یار_5   بیا ببین چی میگه 😁

عزیزم اینجا سایت بارداریه اسم نی نی یارو شنیدن احتمال دادن ماما یا پرستار باشن تا جواب سوالای بچه هارو بدن تازه عضو شدن از چیزی اطلاع ندارن

همون بخدا همینا گزارش زنا هستن

اشتباه متوجه شده حتم بنده خدا وگرنه چیزبدی نگفته اسی

همم الان نیستن نی نی یار۵ ولش کن بزار صداکنه😄

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین