2777
2789
عنوان

انگشترطلا برای دختر بچه

569 بازدید | 24 پست

دختر من چهار ساله است و بهه شدت عاشق زیور الات علل الخصوص انگشتر ولی من بخاطر امنیت خودش اصلا براش طلا نمی اندازم بعدم به بدلیجات شدیدا حساسیت داره به محض استفاده پوستش زخم میشه بعد یه انگشتر بدل داره که می اندازه دستش که اذیت میشه درش میاره بعد که دوباره خوب میشه مجدد برش میداره استفاده میکنه 

الان تصمیم دارم یه انگشتر طلا براش بگیرم به نظرتون یه انگشتر طلا کوچولو برا دختر بچه چهار ساله وزنش چقدر در میاد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم بتونی با 700 تومن بخری

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

نگیر براش خطرناکه، به بدل هاش برق ناخن بزن که با پوستش در تماس نباشه یا نقره بگیر، اگه طلا میخوای ننداز براش فقط تو خونه بپوشه

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
کم کم ۴ تا ۷ گرمه

واااا انگشتر میگه عزیزم.دخترش 4 سالشه.برای ادم بزرگ انگشتر دوگرمی هست این که دیگه بچه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
یکی دوگرمه ولی نقره بگیر بهتره،زود طلارو از دست بچه میدزدن

به نقره و تیتانیوم حساسیت داره پوستش زخم میشه مثل خودم 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی