2777
2789
عنوان

کار درستی کردم؟ عذاب وجدان دارم...

147 بازدید | 13 پست

با دوسپسرم که‌وضع مالی اصلا خوبی نداشت ولی میگفت میرم سربازی بخاطرت بعد از عید 

۱۹سالشه کات کردم باهاش 

تحصیلات نداشت و تا نهم بیشتر نرفته ولی دلش پاک بود..خیلیم پاک ...خیلی ساده بود

بخدا من ازاون دخترایی نیستم ک‌چشمم دنبال مال یکی باشه تازه میخواستم کمکشم کنم تا پیشرفت کنه ولی نگران ایندم بودم ک باهاش خوشبخت نمیشم...

عذاب وجدان دارم

بنظر شما کار درست چیه؟

کلافه‌شدم...

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

ازاول چرا باهاش بودی اصلا تازه فهمیدی پول نداره؟ دلم سوخت

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاول چرا باهاش بودی اصلا تازه فهمیدی پول نداره؟ دلم سوخت

یکماه بیشتر نبودیم باهم

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤
یکماه بیشتر نبودیم باهم

نمیدونم دیگه 

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

دائما یکسان نباشد حال دوران...

من ۱۹ سالم بود نه تحصیلات داشتم نه پول نه کار و نه پدر مایه دار

خیلی دیرتر از بقیه درس خوندم

خیلی دیرتر از بقیه کار پیدا کردم

ولی خیلی زودتر از بقیه شغلم ثابت شد

و درسمم خوندم 

بستگی ب عرضه طرف مقابل داره

ضمن اینکه شما هم کار اشتباهی نکردی بهرحال حق انتخاب داری

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...

کار خوبی کردی اخه هنوز سنی نداری دنبال یکی بگرد که بتونی باهاش زندگیتو جفت و جور کنی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

این دل بستگی ها و وابستگی ها همش پوچه

درستو بخون و بزرگ تر شو و اینده ت رو به خاطر این رابطه های پوشالی خراب نکن

وازاونورم بهتر بود به خودش خیلی منطقی صحبت میکردی و میگفتی که نمیخوای رابطه ت در حد دوستی باشه پس زمان مناسبی برای انتخاب شریک زندگی نیست هم برای شما هم برای ایشون

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

اشتباه نکردی

همین اول کار تکلیف خودتو مشخص کردی خیلی خوبه

من به شخصه دوست ندارم کسی بهم بگه بخاطر تو فلان میکنم بهمان میکنم

هرکس باید واسه خودش دنبال خوشبختی و سعادت باشه نه بخاطر وابستگی به دیگران

عذاب‌وجدان هم نداشته باش

ان‌شاءالله اون پیشرفت میکنه و شما هم به جاهای خوب میرسی

بخند، همین