2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۵دقیقه معتبر نیس

بذار از موعودت بگذره امتحان کن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
بعد ۵دقیقه معتبر نیس بذار از موعودت بگذره امتحان کن

من هم بی بی گذاشته بودم چنددیقه وایسادم چیزی نبود ولی حدود ۲۰دقیقه بعد رفتم یه خط کمرنگ افتاده بود و باردار هم بودم.تا چندروز کمرنگ بود بعد یه هفت هشت روزی پر رنگ شد

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
من هم بی بی گذاشته بودم چنددیقه وایسادم چیزی نبود ولی حدود ۲۰دقیقه بعد رفتم یه خط کمرنگ افتاده بود و ...

یعنی بی بی چکهایی که روزای بعد گذاشتم میگم

من هم بی بی گذاشته بودم چنددیقه وایسادم چیزی نبود ولی حدود ۲۰دقیقه بعد رفتم یه خط کمرنگ افتاده بود و ...

من ۱ساعت بعدش این اتفاق واسم افتاد منفی بود وخلیا دیگه شنیدم تو نی نی سایت منفی بود

شما حتما شده تا۱۰دقیقه نگاه نکردی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من ۱ساعت بعدش این اتفاق واسم افتاد منفی بود وخلیا دیگه شنیدم تو نی نی سایت منفی بود شما حتما شده تا ...

من یه روز از موعدپری هم گذشته بود .نمیدونم شاید .ولی کلا طول میکشید تا رنگ میفتاد گفتن چون لقاحت دیر گرفته بخاطر این بودش.