2777
2789
عنوان

سحرقریشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 54 پست

آخه چرا تاپیک این خانمو زدین.

غیبته ، نکنین این کارو😑 .به ما چه کی چی کار میکنه کی چه جوری زندگی میکنه . نباید قضاوت کنین فقطه فقط خدا از دلو باطن زندگیه هر بنده ایش خبر داره. اهل قضاوت نباشیم چون هیچکدوممون بی عیب نیستیم. گل بی عیب خداست.و ۱۴ معصومش ( ع) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب کسی که بیاد سمت یه خانم هنرمند این چیزارو میدونه

میدونه ولی تجربش نکرده یه بار که ببینه زنش بامرد دیگه عاشقانه حرف میزنه دلش میلرزه 

شوهرمن میرفت تتو زنی یاد بگیره گفتم عیبی نداره به خانمام بزن الان نمیتونم طاقت بیارم میگم اگه به زن بزنی ایشالله کارت بخوابه 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
بی عمل که نمیشه...کلی صورتشو تزریق مزریق کرده و لباشو...ابروهاشم لیفته...تازه انقد سفید نبود از اول ...

چه جوری سفید کرده 

تو فیلم بلدا سیاه بود که 

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.

من کلا با اونایی که حزب بادن مشکل دارم و بازیگرا اغلبشون حزب بادن

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
آخه چرا تاپیک این خانمو زدین. غیبته ، نکنین این کارو😑 .به ما چه کی چی کار میکنه کی چه جوری زندگی م ...

من تاپیک نزدم که غیبت اش رو کنن هنرمند محبوبمه دوس دارم نظرمو بگم حالا برخی چشم دیدن شو ندارن که دیگه چه کنیم!

نه جدیدا لو رفته همش دروغ بوده دختره شوهرشو داغون کرده فایل صوتی ازش پخش شده  حتما تو گوگل سرچ ...

وای خوندم دختره بارایش خوشگل بودبدون ارایش زشته

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
چه جوری سفید کرده  تو فیلم بلدا سیاه بود که

آره اوایل تو فیلما پوستش تیره بود.حالا نمیدونم دیگه پوست خودش سفید بوده یا چی...اما الان آخه خیلی سفید شده...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
آره اوایل تو فیلما پوستش تیره بود.حالا نمیدونم دیگه پوست خودش سفید بوده یا چی...اما الان آخه خیلی سف ...

خوشبحالش 

منم دلم میخاد سفید شم

میشه کرم سفید تو صورت تزریق کرد 

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.
چهرشم معلومه دست کاری شده یعنی همچین چیزیو واقعا متوجه نمیشین

برا اون حرفت که میگی مث فلانیاست رفتارش واکنش نشون دادم😒

خوشبحالش  منم دلم میخاد سفید شم میشه کرم سفید تو صورت تزریق کرد

پنکیک دائمی میزنن الان اسمشو نمیدونم...