2777
2789
عنوان

تهران سیل عجیبی از آسمون داره میاد😮

1190 بازدید | 116 پست

آقا شاید باورتون نشه ولی خشمام ریخت

تو اتاق خوابم تختم چسبیده به پنجره

منم کلمو میذارم بیخ پنجره

میترسم رعد و برق بزنه بهم سوسک شم🤣

یعنی همیشه بدترین احتمال میاد تو ذهنما

لعنت به این ذهن مریض😑

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

در این حد که جرئت ندارم پنجره رو باز کنم

انقدر که وحشیانه میباره

خداجون از چیزی ناراحتی؟

اگه ناراحتی بگو با گفت و گو حلش میکنیم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خيلی ترسيدم

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

از زمین و اسمون دارع میباره😐

خدایا بکش هممونو راحت شو😐😛

خدایا شوخی کردم😐❤

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
چ بادیم میاد 

آره والا

از زمین و اسمون دارع میباره😐 خدایا بکش هممونو راحت شو😐😛 خدایا شوخی کردم😐❤

خدایا یه درصد احتمال داشت بیفتیم ایران

حالا که افتادیم چرا داری سوسکمون میکنی؟