2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

201 بازدید | 40 پست

چیکار کنم شوهرم اصلا احترام‌ خانوادمو نداره بی ادبی میکنه مخصوصا به مامانم منم قلبم درد میگیره از دستش. امروز مادرم زنگ زد دستم بند بود شوهرم برداشت هی دیدم د از ه سر مامانم داد میزنه که یبار دیگه زنگ بزنی حرفای مفت بزنی گوشیرو خورد میکنه از هیچکدومتون نمی‌ترسم برید گمشید گنده همه چیو درآوردید و.... مامانم بش گفته که صفحه گوشی موبایل ناقله ویروسه ضد عفونی کنید خطر داره اینم از کوره در رفت که مثلا مامان من دستور داره میده 

چیکار کنم شوهرم اصلا احترام‌ خانوادمو نداره بی ادبی میکنه مخصوصا به مامانم منم قلبم درد میگیره از دستش. امروز مادرم زنگ زد دستم بند بود شوهرم برداشت هی دیدم د از ه سر مامانم داد میزنه که یبار دیگه زنگ بزنی حرفای مفت بزنی گوشیرو خورد میکنه از هیچکدومتون نمی‌ترسم برید گمشید گنده همه چیو درآوردید و.... مامانم بش گفته که صفحه گوشی موبایل ناقله ویروسه ضد عفونی کنید خطر داره اینم از کوره در رفت که مثلا مامان من دستور داره میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام بیچاره گفت اگه فحش ناموسی زنو شوهر به هم بدن یا دست بزن پیدا کنه مرد غیر بخششه خبر نداره شوهرم منو میزنه و فحش ناموسی هم میده😫تازه شوهرم گفت به بابات بگو از من کتک میخوری عب نداره من از کسی نمی‌ترسم و... 

شوهر منم پشت سرشون فش میده و دلم میخواد تاحد مرگ کتکش بزنم خانوادم واقعا براش خوبن ولی ما خونه خودمونیم مثلا سَر ی کنترل بحثمون میشه فش اوناهم میده 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️احمقه خب احمق گربه صفته آشغال بیکاره پوفیوز خانوادم سروسامونش دادن کار براش دادن و حتی عروسیو پدرم گرفت بی صفته خیلی حالا خانوادمم اونقدر صافو سادن دلم میسوزه 😖😖😖ک ی پوفیوز اینجوریه دومادای دیگمون خیلی آقان خدایی

واقعا ریدم ب این زندگی که فقط مجبوری بسوزی و بسازی. دیگه حالم داره ب هم میخوره از این بی احترامی ها

پدرم خیلی عاقله ولی موافق طلاق نیست البته از کتک خوردن من خبر نداره وگرنه کار تمومه

بابام بیچاره گفت اگه فحش ناموسی زنو شوهر به هم بدن یا دست بزن پیدا کنه مرد غیر بخششه خبر نداره شوهرم ...

برو مهریتو بزار اجرا بزن دهن مهنشو سرویس کن‌ تا ترسو با همه ی وجودش حس کنه

خلاصه من هر چی جیغ میزدم که با مامانم مودب باش از اونور شر مامانم که داشت هوار می‌کشید به منم میگفت تو خفه شو با اون ننت. واقعا اونقد حالم بد شده بود که افتادم رو زمین غش کردم، مامانم داشت از اون ور شیون می‌کرد که دامادش سرش داد زده و فحش داده. بهم گفت شوهرت روانیه من از روز اول گفته بودم بدو وسایلاتو جمع کن طلاقتو ازش میگیرم این دفعه. دفعه اولشم نیست سز مامانم داد میزنه و بی احترامی میکنه به خانوادشم گفتم پرو برگشتن گفتن حتما یکاری کردین خودتون پسرمون فحش داده🤐بابام اومد کلی باهم صحبت کرد که بچه داری سعی کن مدارا کنی باش زندگیتو بسازی بچت داغون میشه 

شوهر منم پشت سرشون فش میده و دلم میخواد تاحد مرگ کتکش بزنم خانوادم واقعا براش خوبن ولی ما خونه خودمو ...

از محبت آدمها هار میشوند😑 . لیاقتش ازاین خانواده هاییه گه میریزن دامادشون رو کتک میزنن . فکر میکنم مقابل خانوادتون احساس کمبود میکنه میخواد با فحش جبرانش کنه...

برو مهریتو بزار اجرا بزن دهن مهنشو سرویس کن‌ تا ترسو با همه ی وجودش حس کنه

بهش گفتم، خودش نه اما پولدارن پدرسگا برگشته میگه مهریتم میندازم جلوت هر وفت خواستی بری 

واقعا درمونده شدم از هر کی میپرسم بعذ طلاق چی شد همش میگن وای خیلی سخته پشیمون میشی و... 

عزیزم اگه خانوادت حمیاتت میکنن سخت نیست . گاهی وقتا طلاق به نفع بچه هم هست تااینکه تویه جو متشنج بزرگ بشه