اول از همه بگم من خودم ۶ساله منتظر بچم،هیچ حسادتیم ندارم چون اینقدر دورو برم همه حامله شدن و زایدن برام عادی شده فقط دلم میخاد نظرتون رو بدونم چون رو رفاقت دوستم حساب میکردم و همه چی رو بهش میگفتم دوستم تنبلی تخمدان داشت پریوداش نا منظم بود مجرد که بوده به زور پروژسترون پریود میشده بارداره ،الانم درست نمیگه چند وقت اقدام بوده ولی میگه هیچ دارویی نخوردم خیلی هم طول نکشید میخام بدونم کسی که تنبلی داره اینقدر راحت باردار میشه؟میخام بدونم بهم دروغ میگه یا نه چون من خیلی روش حساب میکردم احساس حماقت بهم دست داده ک همه چی رو نمیگه بهم ولی من باهاش صداقت داشتم نظرتونو میخام
ممکنه که زود باردار بشن من خودم تنبلی داشتم ۲ سال نیم منتظرم
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
اون پیگه هیچ دارویی نخوردم من همه چیه زندگبمو بهش گفتم از ادم اب زیر کاه بدممیاد ی جورایی میخام تکل ...
دوست منم تا اوایل چهار ماهگی نگفت بارداره.ولی فکر کنم چون فولیکولش ضعیف بود فکر میکرد بچش نمیمونه براش ولی فکر نکنم که کسی این کارو بکنه اون که بارداره به حالش فرقی نداره که بگه رفته دکتر یا نه
دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@