2777
2789
عنوان

بارداری

90 بازدید | 12 پست

اول از همه بگم من خودم ۶ساله منتظر بچم،هیچ حسادتیم ندارم چون اینقدر دورو برم همه حامله شدن و زایدن برام عادی شده فقط دلم میخاد نظرتون رو بدونم چون رو رفاقت دوستم حساب میکردم و همه چی رو بهش میگفتم دوستم تنبلی تخمدان داشت پریوداش نا منظم بود  مجرد که بوده به زور پروژسترون پریود میشده  بارداره ،الانم درست نمیگه چند وقت اقدام بوده ولی میگه هیچ دارویی نخوردم خیلی هم طول نکشید میخام بدونم کسی که تنبلی داره اینقدر راحت باردار میشه؟میخام بدونم بهم دروغ میگه یا نه چون من خیلی روش حساب میکردم احساس حماقت بهم دست داده ک همه چی رو نمیگه بهم  ولی من باهاش صداقت داشتم نظرتونو میخام

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کی عروسی کرده چند وقته؟

ممکنه که زود باردار بشن من خودم تنبلی داشتم ۲ سال نیم منتظرم

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

منم دوستم تنبلی داشت فکر میکردم اول من حانله میشم ولی اون بچه اش نزدیکه یه سالشه و من هیچی.انشاالله تنشون سلامت باشه.ولی دکتر رفت و دارو مصرف کرد

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
تا سر کوچه هم پیاده نمیرفت

بعضیا بدون دارو باردار میشن بعضیا با دارو دیرتر میشن بستگی به بدن داره و اسپرم مرد 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

[QUOTE=126600043]خب کی عروسی کرده چند وقته؟ ممکنه که زود باردار بشن من خودم تنبلی داشتم ۲ سال نیم منتظرم[/QUOTEمیگفت نمیخام بچه ودرس میخوند ۴ساله

منم دوستم تنبلی داشت فکر میکردم اول من حانله میشم ولی اون بچه اش نزدیکه یه سالشه و من هیچی.انشاالله ...

اون پیگه هیچ دارویی نخوردم من همه چیه زندگبمو بهش گفتم از ادم اب زیر کاه بدم‌میاد ی جورایی میخام تکلیف رفاقتمو معلوم کنم با این سوال 

اون پیگه هیچ دارویی نخوردم من همه چیه زندگبمو بهش گفتم از ادم اب زیر کاه بدم‌میاد ی جورایی میخام تکل ...

دوست منم تا اوایل چهار ماهگی نگفت بارداره.ولی فکر کنم چون فولیکولش ضعیف بود فکر میکرد بچش نمیمونه براش ولی فکر نکنم که کسی این کارو بکنه اون که بارداره به حالش فرقی نداره که بگه رفته دکتر یا نه

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
دوست منم تا اوایل چهار ماهگی نگفت بارداره.ولی فکر کنم چون فولیکولش ضعیف بود فکر میکرد بچش نمیمونه بر ...

نه بعضیا دوست دارن بگن بدون دارو و سریع باردار شدن،اخه کسی که تتبلی داره اینقدر سریع باردار میشه