2777
2789
عنوان

میشه ب منم بگید؟؟؟؟

226 بازدید | 17 پست

میشه ب منم بگید ک وقتی میان میگن برام گزارش بزنید یعنی چی؟چطوری گزارش بزنیم؟یعنی چی کاربریم ترکید یا پستم ترکید و این حرفا؟؟؟

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لایک کنید.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

اون سه نقطه ای ک زیر نظر من هست گزینه گزارش داره 

اگ زیاد برات گزارش بزنن کاربریت میترکه ینی حذف میشی از سایت 

ترکیدن تاپیک ینی همون حذف تاپیک

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

اون سه نقطه ی پایین پستت واسه گزارشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

گزارش بزنید برام میخواد تاپیکش گزارش بخوره حذف بشه 

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

گزاوش برا تاپیک یعنی نمیخوان دیگه اون تاپیک باشه گزارش میزنن حذف بشه

اون سه نقطه پاینو بزنی گزینه زدن گزارش میاد

ترکیدن کاربری هم به موضوعات که نی نی سایت قبول نمیکنه و بحثای الکی و اگه کسی خوشش نیاد برا طرف گزارش میزنه نی نی یار میترکونه لغو کاربری میشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چطوری؟

اگه تاپیک بالای ده تا گزارش بخوره تاپیک حذف میشه

و همچنین تاپیک و پست گزارش زیاد بخوره کلا کاربری حذف میشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

ولی شما واسه هیچکی گزارش نزن چون نی نی یار گفته گزارش به درخواست صاحب تاپیک گزارش الکی محسوب میشه و باعث میشه کاربریت بترکه یعنی قطع دسترسی میشی

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
ولی شما واسه هیچکی گزارش نزن چون نی نی یار گفته گزارش به درخواست صاحب تاپیک گزارش الکی محسوب میشه و ...

ببخشید شما چطوری با نی نی یار حرف میزنی

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه