2777
2789
عنوان

واریکوسل

287 بازدید | 12 پست

یکی از پسرعمو ها و برادر شوهرم واریکوسل داشتن، شوهرم آزمایش داد دکتر گفت خوبه علائم ظاهری هم نداره نزدیک یک ساله باردار نشدم خودمم تنبلی دارم ممکنه آزمایشگاه واریکوسل رو تشخیص نده؟ 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاید سونو بده

اورولوژیست نمیشناسم پیش کی باید بره؟ 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

به نظر من همسرت مشکلی نداره مشکل از طرف خودته متاسفانه 

اونکه میدونم تنبلی دارم

اونکه میدونم تنبلی دارم

خوب من و همسرم دقیقا مثل شما بودیم

من رفتم دکتر دوا درمون کردم مشکلمون حل شد

دیگه لازم نیست همسرت پیگیری کنه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خوب من و همسرم دقیقا مثل شما بودیم من رفتم دکتر دوا درمون کردم مشکلمون حل شد دیگه لازم نیست همسرت ...

شما همسرت آزمایشگاه معمولی از داد؟ ما آزمایشگاه معمولی رفتیم براهمین دو به شک شدم

شوهرم شیراز عمل کرد پیش دکتر سپهری ازمایششم خوب بود،تو معاینه شک کرد دکتر...فرستادش سونو..سونو مشخص ...

علائم نداشت؟ 

شما همسرت آزمایشگاه معمولی از داد؟ ما آزمایشگاه معمولی رفتیم براهمین دو به شک شدم

بله ازمایش معمولی داد

دکتر من می گفت مرد اگر حتی یک اسپرم سالم داشته باشه میتونه بچه دار بشه، ولی اگه زن مشکل داشته باشه یکم سخت بچه دار میشن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بله ازمایش معمولی داد دکتر من می گفت مرد اگر حتی یک اسپرم سالم داشته باشه میتونه بچه دار بشه، ولی ا ...

اهان درسته یکم آرومتر شدم