2777
2789
عنوان

مانتو عیییید

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال تا قبل از نیمه دوم بهمن تمام خریدهامو کردم واسه پسرام و شوهرم لباس ست خریدیم.همه چیزاشون بد ...

متاسفم واسه اتفاقات بدت.جاش توبهشت باشه

.تولدت کوچولت هم مبارک.اره مانتوهای انلاین جالب نیستن.باید همینکارو کنم....

مگه قراره با اين ويروس كه اينقدر قدرت انتشارش بالاست شما بريد مهموني؟؟؟؟؟ يعني واقعا هنوز وخامت اوض ...

میریم خونه خواهر برادر و خونواده نمیرید شما!!؟؟ماالان خونه مامانامون میریمو میایم

متاسفم واسه اتفاقات بدت.جاش توبهشت باشه .تولدت کوچولت هم مبارک.اره مانتوهای انلاین جالب ...

ممنونم.بعد عید برید خرید تلافی نو و کهنه رو در بیازید.به اتفاقای خوب بعد فکر کنید این شرایط برای همس .خدا خودش به هممون رحم کنه و نجاتمون بده و به زندگی همه آرامش بده.هیچی مهم تر از سلامتی نیس لباسو فعلا بی خیال هر چی داری بپوش مهمونیم که در کار نیس

من تابستون خرید عیدمو کردم 

ولی نه جایی میرم نه احتمالا کسی میاد خونمون

ینی مگه ما بلانسبت شما خنگولیم که بخاطر حفظ سنت ها از جون بچمون مایه بزاریم؟!

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
من تابستون خرید عیدمو کردم  ولی نه جایی میرم نه احتمالا کسی میاد خونمون ینی مگه ما بلانسبت شم ...

فک کنم من درست توضیح ندادم!!نابغه عزیز😐من کلی گفتم ک سنتارو حفظ کنیم ن تواین شرایط کلااااا گفتم اخه دیدم تو اینستا و تو همین سایت نوشتن کرونا مزیتش اینک خاله بازیوبساط عید جمع میشه ناراحت شدم چرااینجور میگن .نمیدونم جچور بگم ک من منظورم تواین وحله نبوده.منم سلامت خودمو خونوادم خییییلی مهمتره رسمو لباسو....هست

فک کنم من درست توضیح ندادم!!نابغه عزیز😐من کلی گفتم ک سنتارو حفظ کنیم ن تواین شرایط کلااااا گفتم اخه ...

خب اگر نوشتارتو درست میکردی که منظورتو درست میرسوند 

دیگه بعدش مجبور نبودی به من بگی نابغه!

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!