2777
2789
عنوان

مانتو عیییید

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 68 پست
افکارتون درسته اما برا خودتون نگه دادی لطفا بقیه هم ناامید نکید

درضمن افکار من ناامید کننده نیست 

ناامید کننده افکار ادماییه ک هزار بار همه جا میگن بمونین خونه بازم میرن مسافرت تو این اوضاع 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوضاع خرابتر از اونی که تو اخبار میگن یه فیلم تو اینستا دیدم تو قبرستان ۷۰نفر رو دفن کرده بودن فقط تو یه روزززز

میگم که بترسید و تو خونه بمونید خواهشاا

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

خانوما کسی ی پیج مطمن‌که هم شلوار وشال ومانتو داشته باشه میتونه بهم‌معرفی کنه

منم موووخوام😟تواینستا چنتا دیدم نمیدونم خوبه سفارش بدم یان!؟

من چند وقته منتظر بودم پول دستم بیاد برم مانتو ولباس بخرم  الان نمیتونم بیرون برم شوهرم میگه برو بخر میگم چه فایده اگه نتونیم عید بپوشیم بریم مسافرت یا گردش 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
منم فقط خونه مامانم میرم😢😢توماشین فقط چشمم تومغازه هاس😢😢چرااینقد علاقه به خرید داااارم

یکم دیگه صبر کن،انشاالله زودتر اوضاع آروم میشه و با خیال راحت میری خرید

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

من امسال تا قبل از نیمه دوم بهمن تمام خریدهامو کردم واسه پسرام و شوهرم لباس ست خریدیم.همه چیزاشون بدون اینکه بگردم خودش جور شد با اینکه مشکل پسندم و اصلا سر خرید اذیت نشدم.چقدر خوشحال بودم همه چیز اوکی شده‌.قرار بود هفته ی اول عید واسه پسرم تولد بگیرم با یه عالمه دعوتی.تا اینکه سر و کله ی این ویروس لعنتی پیدا شد بازم امید داشتم شرایط تا عید خوب میشه ولی متاسفانه پدربزرگم فوت کرد و هممون سیاه پوش شدیم و کلا عیدی نداریم تولدی نداریم و واقعا آدم از یه لحظه بعد خودش خبر نداره.پس زیاد تو سر و کلت نزن واسه لباس چون عید با این اوضاع باید بشینی تو خونت تو ذوقت میخوره.لباس حضوری هم بخری معلوم نیس کی قبلش دست زده به اون و بدون این شرایط برا همس همه امسال لباس آنچنانی ندارن.ان شاالله بعد عید همه میرن خرید و خیلی زود اوضاع خوب بشه.به امید روزای پاک و پر از آرامش و شادی و خوشی

این فیلما مال الان نیست

کاش نباشه 

چون یادمه یه بار تب کریمه کنگو بود یادته؟ اونم همین جوری بود تقربیا فرق این بود که از گوش و دهن دماغ خون می آمد

من تو پیچ افشون دیدم احتماال داره راست باشه

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

دقیقاااااا....آدم اگ داشتہ باشہ ھم خرید میکنہ و ھم مسافرت میرہ آدم دلش ب ھمین عید نوروز خوشہ....بخدا ...

خیلی خوبه😍😍😍👏👏👏انشاالله این مشکلات حل بشه