ببین من اولا که شوهرم نداشت نمیگفتم چی میخوام، با خودم میگفتم گناه داره طفلی، نداره برام بخره شرمنده میشه یا چیزای ارزون میخریدم، تا اینکه مشاور بهم گفت اشتباه ترین کاری که خانما میکنند همینه، گفت هروقت هرچی خواستی باید بگی، اما طوری بگی که شرمنده نشه، منم روشمو عوض کردم، هرچی میخواستم میگفتم، مثلا یک مانتو گرون و خوشگل میدیدم با هیجان میگفتم وای اینو ببین چقد قشنگه ، کاش اینو میشد بخرم، همسرم اگه نداشت بخره یا روش عیب میذاشت یا اونم با ذوق نگاه میکرد میگفت آره قشنگه اما اصلا نمیگفت بیا برم برات بخرم، منم به روم نمیاوردم، مهم این بود که بهش گفته بودم، دیگه چیزای ارزون نمیخریدم و سهی میکردم سلیقه امو به بهترین شکل نشون بدم، کم کم همسرم عادت کرد، دیگه هرچیزی برام نمیخرید میگفت خانمم سخت پسنده، سعی کرد بیشتر بشه درآمدش چون خرج من رفته بود بالاتر، من اولاش یک چیزی میپسندیدم مثلا یک مانتو هفتصد تومنی میگفتم من خیلی دوست دارم این مانتو رو بخرم اما چون میدونم دستت تنگه بیخیالش میشم بعد میرفتم مانتو صد تومنی میخریدم، یکبار چت همسرم با دوستشو خوندم که گفته بود طفلی خانمم خیلی داره بخاطر من سختی میکشه و قناعت میکنه بخاطر من از فلان چیزگذشت اما به رو خودم نمیاورد، در صورتی که اون اول ازدواج که سعی میکردم بهش نگم چی میخوام یا چیزی نمیگرفتم وقتی یک مانتو پنجاه صد تومنی میگرفت تا یک ماه منت میذاشت که تا شش ماه نمیخواد خرید کنی، کم کم با همین روش که کفتم اخلاقش کامل عوض شده، پس اول : به کم راضی نشو و سلیقتو خیلی خوب نشون بده
دوم : اگه نگرفت دعوا راه ننداز و ناراحت نشو بیخیال باش و از کنارش بگذار اون یادش میمونه که تو خپاستی و نخریده و تو چیزی نگفتی
سوم: اگه چیز ارزون خریدی حتما بهش بگو من فلان چیزو میخواستم اما بخاطر تو این یکیو خریدم چون مطمئنم وقتی پول داشته باشی حتما برام بهترینا رو میخری( اینو حتما بگو باید بعضی چیزا رو به مردا تلقین کرد بعد یک مدت خودشونم باورشون میشه)