2777
2789
عنوان

شوهرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 36 پست
خودتو بالا بگیر و همسرتو کوچیک ببین، به هرچی گیر داد اول محل نده اما اگه ادامه دار بود با چند تا کلم ...

میشه بیشتر توضیح بدین

مثلا امشب یه سبد گوجه فرنگی بود میخواستم گوجه سالم رو جدا کنم بزارم یخچال.یکم خسته بودم گفتم بعد

خودش بلند شد گذاشت یخچال و شروع به توهین

الان خوابیده. صبح که بلند شد چه برخوردی کنم؟

میشه بیشتر توضیح بدین مثلا امشب یه سبد گوجه فرنگی بود میخواستم گوجه سالم رو جدا کنم بزارم یخچال.یکم ...

اگه برات سخت نیست بگو تو مسائل خونه داری لطفا دخالت نکن، همسر من خیلی خیلی کمک میکرد و من با خودم میگفتم چه شوهر خوبی ، هرچی میخرید خودش بسته بندی میکرد میذاشت یخچال، غذا درست میکرد، تا اینکه از بکجایی به بعد فهمیدم اگه بخوام حرف حرف من باشه تو خونه و توهین نشنوم نباید بذارم همسرم کار کنه، اول سعی کردم خودمو تند و فرز کنم، خیلی سرعت عملمو بردم بالا، از خستگی میمردم تا کارامو تموم نمیکردم نمیخوابیدم، دیگه شوهرم کمتر کار کرد ، بعد که یک خودی نشون دادم بهش گفتم من اصلا کارای تورو قبول ندارم، درسته وسایلو بسته بندی میکنی اما بجاش گند میزنی به یخچال کار منو دو برابر میکنی، بسته بندیات همه کوچیکن، بعد نذاشتم غذا درست کنه گفتم کلا تو امور خونه دیگه دخالت نکن هرکاری خواستی بگو خودم بکنم، الان احترامم خیلی بیشتر شده، دیگه اصلا اصلا توهین نمیکنه، الان دوباره داره کمک میکنه اما تمیز تر ، هرکاری بخواد بکنه اول نظر منو میپرسه، این تو مسائل کار که گفتی، اون محل ندادن برا یکجا دیگه است

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه برات سخت نیست بگو تو مسائل خونه داری لطفا دخالت نکن، همسر من خیلی خیلی کمک میکرد و من با خودم می ...

شوهر من اصلا تو کار خونه کمک نمیکنه؟.بلکه ایراد میگیره

یا مثلا یواشکی دست می کشه رو وسایل

بعد میگه خونه پر گرد و خاکه

خونمون بزرگه بچه ۸ ماهه دارم نمی رسم

یا مثلا باغچه حیاط بزرگه از من میخواد کار باغچه رو بکنم

منتظر جوابتان هستم مثلا چی بگم؟ با کلاس باشه

برای با کلاسی که واقعا باید رو خودت کار کنی، اگه سطح سواد همسرت متوسطه یعنی لیسانس داره، یا پایین تر، بلد بودن زبان باید بسه اولویتت، خیلی ها از اینکه نصف حرفات انگلیسی باشه و نصفی فارسی بیشتر حال میکنند و فکر میکنند چقد تو باسوادی، حتما رو این مدل حرف زدن کار کن، خیلی آروم و شمرده و مخلوط انگلیسی فارسی، نکته ی دوم ظاهر، اصلا اصلا منظورم آرایش نیست، جلو همسرت گاهی ماسک صورت بذار، شبا قبل خواب کرم بزن به صورتت، حتما حتما ورزش کن حتی شده برو تو پارک نیم ساعت بدو برگرد، اگه درست تموم شده ادامه تحصیل بده، سطحتو حتما از همسرت ببر بالاتر ، اصطلاحات خاص یاد بگیر کمتر از کلمه های عامیانه استفاده کن، و از همه مهمتر همیشه تمیز باش، چه خونت چه خودت و تیپت ، نمیگم برو کلی خرج کن، لباس هایی که داری ترکیب رنگی خوب بپوش، در کل به خودت برس در هر سطحی که میتونی، خرجتو هم بیشتر کن و واقعا این ضرب المثل واقعیه کسی که خرج داره ارج داره، دید همسرت بهت خیلی عوض میشه، تو مه با کلاس باشی اونم تو رو باکلاس میبینه، نمیتونه بهت توهین کنه و اگر هم توهین کنه تو میتونی با همون اصطلاحاتی که یاد کرفتی جوابشو بدی

شوهر من اصلا تو کار خونه کمک نمیکنه؟.بلکه ایراد میگیره یا مثلا یواشکی دست می کشه رو وسایل بعد میگه ...

بگو بهش کارخونه با من ، کار حیاط و باغچه با مرد خونه است و واقعا مراقب تمیزی خونه باش

بگو بهش کارخونه با من ، کار حیاط و باغچه با مرد خونه است و واقعا مراقب تمیزی خونه باش

الان امشب بهم توهین کرد و خوابید

بنطرتون تا خوابه همه جا رو مرتب کنم

یا که نه دست نزنم(تا که فکر نکنه چون توهین کرد من همه جا رو مرتب کردم)

صبح که بیدار شد چه برخوردی کنم؟

ترو خدا راهنمایی کن.دلم میخواد دیگه توهین نکنه

الان امشب بهم توهین کرد و خوابید بنطرتون تا خوابه همه جا رو مرتب کنم یا که نه دست نزنم(تا که فکر ن ...

راهکارش همیه عزیزم که تغییر کنی،اگه همسرت فردا صبح زود میره سرکار اصلا هیچ کاری نکن برو بخواب فردا تا بیاد کلی وقت داری، اگه نه همسرت کارش آزاده و هروقت دلش بخواد میره سرکار در حد تمیزی ظاهری تمیز کن خیلی رو خودت فشار نیار کم کم شروع کن

راهکارش همیه عزیزم که تغییر کنی،اگه همسرت فردا صبح زود میره سرکار اصلا هیچ کاری نکن برو بخواب فردا ت ...

مدرک من فوق لیسانس و بیکار

ولی خودش دیپلم  و مکانیک

بهم میگه درس بدرد نمیخوره

ببخشید امشب توهین کرد سکوت کردم فردا چه عکس العملی داشته باشم

باهاش حرف نزن اصلا، اگر هم حرف زدی خیلی خیلی سرسنگین باش، نشون بده ناراحتی و برای خودت خط قرمز مشخص کن، همسر من هرچی میگفت اولا قهر میکردم، دیدم داره عادت میکنه بهم بگه برو گم شو، خفه شو، منم دیگه باهاش حرف نزدم، به خودم رسیدم و لباس جذب کننده پوشیدم، به کارای خودم میرسیدم ولی دیگه طوری رفتار کردم که انگار وجود نداره، باهاش حرف نزدم، هرچی سعی کرد جو رو عوض کنه من اصلا محل نمیدادم، یه هو گفت چته چرا اینطوری شدی حرف بزن، منم گفتم خودت گفتی خفه شم منم خفه شدم گفتی گم شم دنبال اینم سرمایه ام اکی بشه و مهریمو بذارم اجرا تا گمم بشم، دنبال کاراشم، گفت این مسخره بازیا چیه و باز جو گیر شدی، منم گفتم داری خط قرمز رد میکنی، تو انقد بد دهنی بچمون چی بشه؟ بچه بد دهن بشه با باباش بدتر رفتار میکنه مخصوصا تو بزرگی، من نمیتونم همچین زندگی داشته باشم، اگه یکبار دیگه بشنوم تکرار کردی واقعا گمو گور میشم از زندگیت دیگه هم بر نمیگردم خیلی جدی گفتم و واقعا دیگه نگفت، اما اولش اصلا باهاش حرف نزدمو جدی شدم

مدرک من فوق لیسانس و بیکار ولی خودش دیپلم  و مکانیک بهم میگه درس بدرد نمیخوره

اوه ا‌وه پس واقعا روش حرف زدن نصف انگلیسی نصف فارسی رو شوهرت جواب میده، برا کسی که سطح سواد بالایی داره این کار مسخره است ولی برا افرادی که سطحشون پایینه فوق العاده کار باکلاسی عه

باهاش حرف نزن اصلا، اگر هم حرف زدی خیلی خیلی سرسنگین باش، نشون بده ناراحتی و برای خودت خط قرمز مشخص ...

اره دقیقا پیش اومده که ناراحت شدم محل ندادم

بهم گفت چیه باز ناراحتی

حتی واسم هدیه گرفت و گفت ناقلا ضعف من اومده دستت قهر میکنی تا واست هدیه بگیرم

خیلی ممنونم لطف کردی .فدات😙

اوه ا‌وه پس واقعا روش حرف زدن نصف انگلیسی نصف فارسی رو شوهرت جواب میده، برا کسی که سطح سواد بالایی د ...

در من  درس ریاضی خوب بودم .ولی زبان ضعیف.تو کنکور اصلا تست زبان نمیدم

حالا به خاطر همین موضوع که شده باید زبان یاد بگیرم