2777
2789

خواب بچه عالی میشه..خوراکش زیاد میشه.یکمی بچه نق نقو میشه..من کلا راضیم ازش هروقت ک ب دخترم میدم دمو دیقه دهنش میجنبه ماشالااااا

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
خواب بچه عالی میشه..خوراکش زیاد میشه.یکمی بچه نق نقو میشه..من کلا راضیم ازش هروقت ک ب دخترم میدم دمو ...

دخترت چند سالشه ؟ دکتر داد؟ چقدر میدی؟ وزن گرفت؟ 

شکرت خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواب بچه عالی میشه..خوراکش زیاد میشه.یکمی بچه نق نقو میشه..من کلا راضیم ازش هروقت ک ب دخترم میدم دمو ...

چندوقته به دخترتون میدین؟

دخترم دنیامه❤                                                         کاربری چهارممه پس منو از گرارش نترسون👍

من ی مدت میدادم دخترم خیلی عصبی و نق نقو شده بود ی جا خوندم نوشته بود رو روان بچه تاثیر میزاره دیکه ندارم قیمتشم خیلی پایینه من ک قبولش ندارم چون هیچ پزشکی هم تجویزش نمیکنه

چندوقته به دخترتون میدین؟

من ۱ هفته میدم ۲ هفته نمیدم

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
دخترت چند سالشه ؟ دکتر داد؟ چقدر میدی؟ وزن گرفت؟ 

دخترم ۳ سال و ۲ماهشه ولی من ۲سالگی هم بهش میدادم...اره خب من بچم باوضعیتی ک داشت کلا نیم کیلو هم نباید وزن میگرفت ولی دکتر گفت وزنش خوبه خداروشکر

دخترم ۳ سال و ۲ماهشه ولی من ۲سالگی هم بهش میدادم...اره خب من بچم باوضعیتی ک داشت کلا نیم کیلو هم نبا ...

یعنی قبلش استپ کرده بود دادی وزن گرفت چقدر وزن گرفت ؟ وقتی وزنش خوبه پس چرا میدی 

شکرت خدا
دخترم ۳ سال و ۲ماهشه ولی من ۲سالگی هم بهش میدادم...اره خب من بچم باوضعیتی ک داشت کلا نیم کیلو هم نبا ...

من دخترم خیلی کم اشتها ست بهش بدم خوبه ۳ سالشه چقدر بدم 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا

بهتره طولانی مدت مصرف نشه، وابستگی و اعتیاد داره.

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
یعنی قبلش استپ کرده بود دادی وزن گرفت چقدر وزن گرفت ؟ وقتی وزنش خوبه پس چرا میدی 

حدودا ۲ کیلو وزن گرفت...گاهی میدم چون واقعا توی غذا خوردنش اذیتم میکنه

ببخشید چه وضعیتی داشت مگه اینجا گفتید ؟ 

شکرت خدا