2777
2789
عنوان

وای خیلی نگرانم!!!😔

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵ساله ازدواج کردی یه سونو نرفتی؟؟؟؟

ی سالش نامزدی ی سالم واژینیسموس داشتم😑

سه سال درستش

نه نرفتم هر سری ک رفتم دکتر ننوشته برام

میگفتن نیازی نیس

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️
حالا تو این هیری ویری کرونا باید بخاطر جوش صورتت بری بیرون.منکه کار واجب دکتری رو کنسل کردم.توچه بیخ ...

بخدا خودمم دوست نداشتم برم

اما خب همسرم اصرار داشت التهابش زیاد شده این مدت (پوستم )گف پوستت داره خراب میشه

رفتیم با ماسک و دستکش و اینا

حالا ی بار امتحان کن آب کمتر استفاده کن ببین شاید دردت کمتر شد عزیزم من ک تاثیرشو دیدم

اهان.چشم اینسری امتحان میکنم

ممنون بابت راهنماییت گلم😙

همه این علائمو ندارن که من خودمم پریودام منظم بود وموی زاید نداشتم فقط جوشام زیاد بود که معلوم شد پل ...

واقعا؟ شما چکارکردین؟درمان رو شروع کردین جوشای پوستتون هم رف ینی؟

سونوگرافی نرید خب برید دکتر پوست اگه شدید باشه نهایتا راکوتان می ده چهارماهه خوب میشید 

والا ی مدت هم تحت نطر دکترپوست بودم شش ماه هم قرص خوردم ولی خوب نشدم

واقعا؟ شما چکارکردین؟درمان رو شروع کردین جوشای پوستتون هم رف ینی؟

اره من دکتر پوست برام کرم وقرص نوشت رفتم زنان زایمان اونم ضد بارداری داد جوشام بهتر شد ولی بعدش که دیگه هیچی نخوردم واقدام کردم دوباره جوش زدم البته به شدت قبل نیس

درمانم نداره فقط باید کنترل کنی وزنت نزاری زیاد شه همیشه ورزش وپیاده روی کنی شیرینیجات زیاد نخوری عرق فراسیونم شنیدم خیلییی خوبه برا پلی کیستیکا