2777
2789
عنوان

بدبختیای من😞

505 بازدید | 29 پست

ده روزه شوهرم مریضه

ممکنه آنفولانزا باشه یا حتی ک ر و ن ا

چند شب پیش رفته بود دکتر

سرم زده بود و اومد خوابید

ماهم خواب بودیم

نصفه شب گوشیش زنگ خورد خیلی خیلی

اون که تو اتق دیگه بود

من از صدای زنگ گوشی بیدار شدم

دیدم دامادشونه

خوابالو جواب دادم

دامادشون گفت فلانی گفتم خوابه بعد عذر خ اهی کرد و قطع کرد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بعد نگاه کردم به تماسهاش دیدم مادرش و خواهرشم زنگ زدن

یکم بعدتر اونم بیدار شد 

بهش گفتم و گفت حتما باز دعواشون شده و خوابیدیم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لایک لطفا

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

فرداش معلوم شد بچه خواهرشوهر باتری قورت داده

و ماشین می خواستن

خودشون یه وانت دارن

و تو اون موقعیت بحرانی خواهرشوهر  به فکر پز دادن بوده

فرداش معدوم شد بچه خواهرشوهر باتری قورت داده و ماشین می خواستن خودشون یه وانت دارن  و تو اون ...

یکم بچه رو میزاشتن تو خیابون میدوید باتریش تمام میشد...

عجب لامصبی اگه واقعا بفکر پُز دادن بوده😝

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

حالا حال شوهرم هرروز بدتر می شه و منم مرخصی گرفتم که پرستاریش کنم