2777
2789
عنوان

یخچال تمیز من +عکککس

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 114 پست
اتفاقا من همیشه دوست داشتم اینکار رو بکنم ولی دامادم مهندس برق هست گفت هم برق زیاد مصرف میکنه هم به ...

با چ توجیهی اخه؟؟ 

مگه درحالت عادی بطری اب و ابلیمو و رب و مربا و ظرف نگه‌دارنده نمیزاریم یخچال؟ اخه ب مصرف برقش ربط نداره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر 3 ماه بار اینجوری تمیز میکنم ..بعدشم ی روز در میون داخلشو دستمال میکشم

یخچالت دور این دور الجیه ؟

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
یخچال من

وااای چه باحال یخچال من هیچوقت اینقد خلوت نیس همیشه میترکه جا واسه هیچی نیس

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
با چ توجیهی اخه؟؟  مگه درحالت عادی بطری اب و ابلیمو و رب و مربا و ظرف نگه‌دارنده نمیزاریم یخچا ...

خوب اینا رو که مجبوره خنک کنه این سبدها هم مجبوره خنک کنه یعنی چیزهای اضافیه داماد من ازروی تخصص ش دلیل آوردحالا شما هم ازیه بلده بپرسید 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
وااای چه باحال یخچال من هیچوقت اینقد خلوت نیس همیشه میترکه جا واسه هیچی نیس

منم ی طبقه ترشی دارم مامانم و مادر شوهرم چارتا دبه ترشی دادن یه ساله تو یخچاله تمومم نمیشه😫

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
منم ی طبقه ترشی دارم مامانم و مادر شوهرم چارتا دبه ترشی دادن یه ساله تو یخچاله تمومم نمیشه😫

به به بیار بده به ما دیگه یاخداااا ترشی 😢😢 آی لاو ترشی 

ایران ..خخخ..برا جاهازمه 8 سال پیش

فریزرت چه مرتبه من برای اینکه کلی وسیله میذارم همیشه هم پره ۳۴فوت گرفتم هنوز بازش نکردم ایشالا ۴ماه دیگه خونم تکمیل میشه جابجا میشم باز میکنم ببینم کفاف  اینهمه وسیله رو میده 

فریزرت چه مرتبه من برای اینکه کلی وسیله میذارم همیشه هم پره ۳۴فوت گرفتم هنوز بازش نکردم ایشالا ۴ماه ...

فریزر برا من نبود برا ی خانم با سلیقه دیگه بود ..من هنوز فریزرو تمیز نکروم ..منم فریزرم همییشه پره پره

به به بیار بده به ما دیگه یاخداااا ترشی 😢😢 آی لاو ترشی 

بیا ببر ی دبه بادمجون یه دبه کلم قرمز یه دبه همه چی قاطی همه چی داریم😄😂نگا چقد شلوغه😐

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز