2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ما زنا انقدر بدبختیم؟؟؟؟همش دنبال محبت از طرف شوهریم؟؟؟؟خودمم رو هم میگما 

کاش میتوانستیم مستقل و بیخیال شوهر زندگی کنیم،روح و روانمون رو ریختیم بر اساس یه تو گفتن شوهر،بنظرم بیایم نبینیم اصلا این چیزا رو ،برا خودمون زندگی کنیم و انقدر خودمون رو سرگرم کنیم و انقدر مستقل باشیم که با این بی توجهی ها نشکنیم

چرا ما زنا انقدر بدبختیم؟؟؟؟همش دنبال محبت از طرف شوهریم؟؟؟؟خودمم رو هم میگما  کاش میتوانستیم ...

عزیزم من از اول زندگیم همین مدلی بودم....تا بهم زنگ نزنه زنگ نمیزنم....اصلا وابستگی بهش ندارم عمر...بااینکه عاشق همیم....بیشتر مسافرتهامو تنها میرم....هرچی بیشتر ب خودت اهمیت بدی بیشتر جذبت میشن

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

به زیبایی و پوستتون برسید 

انشالله این کرونا تموم شد برید بیرون خوش بگذرونید، خودتون ، خودتون رو تحویل بگیرید، منتظر نباشید کسی دیگه خوشحالتون کنه 

وقتی به خودتون احترام بدارید بقیه ، از جمله شوهر هم بهتون احترام میذاره

مگه چیکارمیکنه.ممکنه مثال بزنیدمنم بدونم

خودش غذامیکشه،قربون صدقم میره،کمکم میکنه،برام شعرمیخونه،نمیزاره کارخونه انجام بدم توی خونشون مثلاظرف بشورم،البته مادرشوهرمم خیلی ماهه