2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بافتش چطوره؟بوش چی؟

بوش خوبه 

بافتش هم خوبه برای مرطوب کردن دست و صورت ولی برای آبرسانی به پوستت باید یه کرم جدا بخری

ولی در کل خوبه و نسبت به قیمتش بدرد بخوره

واقعا؟😍مرسییی.بوش چی خوبه؟؟

اینی که شما عکسش گذاشتیو خواهر کوچیکم ازش استفاده میکرده که الان بوش کردم بوشم خوبه منم ازش زدم ازین مدلی که عکسش گذاشتین رطوبت و نرم کنندگی اش خوبه...قیمتشم خوبه تقریبا 17 تومن بود یک ماه پیش

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
بوش خوبه  بافتش هم خوبه برای مرطوب کردن دست و صورت ولی برای آبرسانی به پوستت باید یه کرم جدا ب ...

من از کرم کامان استفاده میکردم خیلی وقته،الان سایت بانی مد تخفیفای خوبی زده نمیخاستم از دست بدم کامان هم نداشت گفتم از این بخرم ببینم چجوریه،تازه سفارش دادم

من از کرم کامان استفاده میکردم خیلی وقته،الان سایت بانی مد تخفیفای خوبی زده نمیخاستم از دست بدم کاما ...

اینم خیلی خوبه 

ولی در مقایسه با کامان ، کامان بهتره

ولی حالا که سفارش دادی مبارکت باشه

اینی که شما عکسش گذاشتیو خواهر کوچیکم ازش استفاده میکرده که الان بوش کردم بوشم خوبه منم ازش زدم ازین ...

مرسی عزیزم،من تازه از سایت بانی مد سفارش دادم قیمتش 16800تومنه ولی من باکلی چیزای دیگه و هزینه پست همه رو گرفتم 33 تومن

مرسی عزیزم،من تازه از سایت بانی مد سفارش دادم قیمتش 16800تومنه ولی من باکلی چیزای دیگه و هزینه پست ه ...

خوب خریدین

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز