2789
عنوان

بچه دار نشدن

147 بازدید | 3 پست

سلام من چهار سقط داشتم به دوماه نمیرسید وضعیت اسپرم و تخمک هامون هم جالب نیست آیا با وجود درمان های متعدد و اینکه قبول کنم مادر نمیشم چجور باید کنار بیام ؟کسی بوده کنار بیاد 

سلام عزیزم من دکتر زنان و زایمان هستم. کمکی از دستم بر می‌آید؟. شاید بتوانم کمکتان کنم

ستاره بنفش... بنفشِ بنفش. بنفش تر از یک شاهزاده خانم، بنفش مثل یک ملکه! پس آرام باش و ادامه بده. مثل یک ملکه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من دکتر زنان و زایمان هستم. کمکی از دستم بر می‌آید؟. شاید بتوانم کمکتان کنم

ممنون گلم ما رفتیم مرکز ناباروری افلاطونیان گفتن بیان ای وی اف کنید نه‌من و نه همسرم ای واف و نمیخاییم غیر از هزینه هاش همسرم میگه نمیخام دارو هورمونی بهت بزنند .اون که هیچ .اسپرم همسرم هم تحرک و هم تعدادش کمه .وضعیت تخمک های منم خوی نیست ذخیره تخمدانم ۷۵صدمه اونم تیرماه اینقدر بوده الان حتما کم شده .و ۳۴سالمه 

.واقعا خسته شدم دیگه نمیدونم چکار کنم شش ماه تو اقدامم دوماه کلومیفن خوردم دو ماه لتروزول همسرمم سیگار میکشه دیگه موندم چه باید بکنم بااین استرسهای زندگی هم که رو سرمون