2789
عنوان

سبزه عید

148 بازدید | 12 پست

سلام چطوری سبزه با عدس بزارم؟تا حالا نزاشتم.اخه مادرشوهرم سالی که عقد کردم گفت نزار ما بهمون سبزه نمیوفته هروقت سبزه میزاریم یکی فوت میکنه  

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش خرافاته، مرگ دست خداست  ب سبزه چ ربطی داره 

ببین ۱۵ یا ۱۶ اسفند عدس هاتو برا دو روز بریز داخل اب 

بعدش بذارشون لای دستمال نخی و روی سینی اما زیرش و روش دستمال باشه ، چند روزی روی دستمال رو آب اسپری کن ک ریشه های عدس خشک نشن ، جای زیاد گرم یا زیاد سرد هم نذار ، وقتی دیدی ریشه هاش زدن بیرون بریز تو ظرفی ک میخوای سبزه بندازی ، البته داخل گلدان بکاری ک خاکم داشته باشه بهتره ، دیرتر پیر میشه ، خلاصه هر روز بهش اب بده تا ساقه هاش بزنن بالا از خاک 

هر روزم از همون اول کار ک میذاری لای دستمال تا موقه ای ک میکاری توی خاک پشت پنجره باشه و افتاب بخوره 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
وا سبزه چه ربطی به مرگ داره؟!

منم همینو میگم آخه سبزه با مرگ چه ربطی داره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اینا همش خرافاته، مرگ دست خداست  ب سبزه چ ربطی داره  ببین ۱۵ یا ۱۶ اسفند عدس هاتو برا ...

مرسی گلم

نذار اگه اتفاقی بیفته سریع ربطش میدن ب تو

آخه مگه میشه یکی سبزه بزاره یکی دیگه دوراز جون بمیره.اینا با این خرافات کلا همه چیزو میبرن زیر سوال

آخه مگه میشه یکی سبزه بزاره یکی دیگه دوراز جون بمیره.اینا با این خرافات کلا همه چیزو میبرن زیر سوال

ن اتفاقا سبزه نماد نشاط شادابیه ،خیلیا هم خودشون شبره شون میذارن،، ولی حالا ک مادرشوهرت خرافاتیه نذاری بهتره چون اگه یه اتفاقی هم بیفته الکی ربطش میده ب تو،، پس اماده بخر یاهم دزدکی سبزه بذار بهش نگو