2777
2789
عنوان

واقعانمیشه؟

109 بازدید | 15 پست

میگن یه سری گناه هاهست که مانع بالارفتن دعا میشه،مثل غیبت ودروغ...

حالا به گناهای کبیره کاری ندارم...

فقط اینومیخوام بدونم خب آدمیزاده دیگه ازهمه کسی گناه سرمیزنه یعنی من اگه غیبت کردم یادروغ گفتم دیگه هیچ دعایی ازمن مستجاب نمیشه؟؟

خب اگه اینطوریه چرا یه سری هاباوجود داشتن گناه بازم حاجت روامیشن؟؟

(ممنون میشم ازته دل جوابمو بدین ومسخره نکنین💐)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گاهی ممکنه گناهی بکنی ولی بعضیا روانی یه کارن. یعنی اگه غیبت نکنن روزشون نمیگذره. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

عزیزم یک بنده خدایی میگفت دعابرا این بالانمیره چون وقتی دعا میکنی مطمئن نیستی ازبراورده شدنش یعنی بخدا بخدا اعتمادنداری بایدمثل اون ادمی باشی که برای دعای باران رفت وباخودش چتربرد ازخدابخواه ولی تودلت اما واگر نیار بخواه ومطمئن باش براورده میشه دیریازود

گاهی ممکنه گناهی بکنی ولی بعضیا روانی یه کارن. یعنی اگه غیبت نکنن روزشون نمیگذره. 

اره دیدم از این دسته آدما...اما من این مدلی نیستم واقعا...ولی یه حاجتی دارم ک خیلی وقته منتظرم براورده شه ونمیشه همشم فکرمیکنم ب خاطر این نوع گناه هاست...ولی خب یه جایی هم واقعادست خودم نیست مثلا کنارم دونفر غیبت یکیو میکنن خب من چ کنم؟

نمیدونم به نظرم درسته که به گناهامون مربوط میشه ولی گاهی وقتا واقعا به صلاح نیست که دعامون مستجاب بشه همونطور که خدا تو قران گفته یه چیزایی رو بنده ها میخوان و فکر میکنن که خیرشون در اون هست در حالیکه براشون شره و برعکسش من خودم سال هاست بچه دار نشدم خیلیم دعا کردم ولی نشد گاهی وقتا خیلی دلم میگرفت و متاسفانه از خدا دور میشدم ولی الان فهمیدم که خدا خیلی مهربونه خیلی و خیر بنده هاشو میخواد فقط کافیه بهش اعتماد کنیم و از خودش بخوایم بهمون صبر بده

این نیز بگذرد...                                   
عزیزم یک بنده خدایی میگفت دعابرا این بالانمیره چون وقتی دعا میکنی مطمئن نیستی ازبراورده شدنش یعنی بخ ...

من این ماه کلی دعاکردم...حرفتو قبول دارم واقعا اوایل مطمئن نبودم همش شک تو دلم بود امااین بار همش میگفتم من میدونم این ماه خداحاجتمو میده من مطمئنم اما بازم ناامیدم کرد...

خسته شدم ازصبر😔

میدونم خیلی سخته من یه جایی شنیدم دعاهایی که تو این دنیا مستجاب نمیشن اون دنیا خدا چند برابرشو بهت پاداش میده ویه جاهایی کمکت میکنه

این نیز بگذرد...