2777
2789
عنوان

پیامای همسرسابقم +اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 19018 بازدید | 344 پست
اینکه اعتیاد هم داره خیلی کارو سخت میکنه!ما اجازه نداریم به کسی که ازمون مشورت میخواد بگیم چی کار بک ...

من قبل طلاقم بردمش کلینیک مشاوره بهم گفتن جداشو باسه تامشاوره هم حرف زدم بعدش هم حرف زدم همه گفتن نجات بده خودتو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانشناسی میخونم و دوره ها رو میگذرونم،هنوز حرفه ای مشغول به کار نشدم

دخترخالمم مشاور هستش دکتراداره ودرجریان زندگیمون بود بااونم حرف زدم گفت تعهدحالیش نیس کلا

حرفاتوخیلی دوست دارم

لطف داری...خودت رو دوست داشته باش،بیشتر از این خودتو به خاطر گذشته سرزنش نکن،این لحظه رو ببین و ببین الان از زندگی چی میخوای،هر تصمیمی گرفتی از مشاور کمک بگیر،خوشبخت باشی

تو کجا شوهرت کجا با این قیافش دنبال چه چیزایم رفته ولش کن فقط هر وقت پول داشت تونستی برای بچه هات بگیر 

عجله نکن مرد مجرد یا حالا کسی که خانومش فوت کرده باشه پیدا میشه 

نفر اول زندگی طرفت باش زن دوم بشی همون حرصای رو میخوری که تو زندگیت خوردی

تو کجا شوهرت کجا با این قیافش دنبال چه چیزایم رفته ولش کن فقط هر وقت پول داشت تونستی برای بچه هات بگ ...

یعنی من ممکنه بتونم مردی ودوست داشته باشم دقیقا خودان شرلی هستم من باهمون روحیه وخصوصیات سنمونبین ۴۰ شده ها

لطف داری...خودت رو دوست داشته باش،بیشتر از این خودتو به خاطر گذشته سرزنش نکن،این لحظه رو ببین و ببین ...

میشه شمارتوداشته باشم من احتیاج ب کسی دارم کمکم کنه جاده خاکی نزنم یهو حالم دست خودم نیست وهیچ ادم عاقلی کنارم نیست

سلام عزیزم اخ گفتی انگار یادم رفته چ زجرایی کشبدم

این حالت طبیعیه،ب خودت فرصت بده،تو حق زندگی خیلی خیلی خوبی داری،اون قدرتو رو نمیدونه،بی خیالش شو .

فعلا فکرازدواج و اصلا نکن، الان هر تصمیمی بگیری بخاطر حال خرابت خواهد بود