2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا آزمایش من رو فقط گفتن ۴۰۰ 

عزیزم کلا آزمایشگاهها فرق داره قیمتشان البته من دفترچه بیمه دارم فدات 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
منم دارم نامردا خیلی دارن ازم میگیرن با سونو میشه ۶۵۰ تومن

عزیزم حتما جای خصوصی میری ازمایش ازاده ولی سونو بعضی جاها قبول میکنن بابیمه من ازمرحله دوم جهاددانشگاهی مشهدرفتم ۱۸۵۰۰۰شد

مگه ۱۸نیس سونو ؟

واسه من اون موقع نوشت آخه من یه سقط داشتم بعضی از دکترها ۱۸ مینویسن فدات 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عزیزم حتما جای خصوصی میری ازمایش ازاده ولی سونو بعضی جاها قبول میکنن بابیمه من ازمرحله دوم جهاددانشگ ...

مال من غربالگری اول رو جهاد دانشگاهی رفتم چون خودم اونجا مدرس هستم تبریز ۸۳ دادم برای آزمایش دکترم قبول نکرد دومی رو نوشت گفت دستگاه اونجا قدیمیه 

مال من غربالگری اول رو جهاد دانشگاهی رفتم چون خودم اونجا مدرس هستم تبریز ۸۳ دادم برای آزمایش دکترم ق ...

جهادانشگاهی مشهدتمام ازمایشهای ژنتیکی هم انجام میده بخاطرهمین دکترمم قبول کرد من مرحله اول هم همونجا رفتم ۸۵۰۰۰تومان شد ریسک متوسط داشتم دکترم گفت مرحله دومم روباید همونجا بدم که خداروشکرهمه نرمال بود

جهادانشگاهی مشهدتمام ازمایشهای ژنتیکی هم انجام میده بخاطرهمین دکترمم قبول کرد من مرحله اول هم همونجا ...

فدات انشالله به راحتی زایمان کنی عزیزم