2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 47 پست
مجوزداره این قرص؟توداروخانه هست؟عوارض نداره؟ کی به شماپیشنهادداد.؟ولله منم میخوام چاق شم ولی الان د ...

بله داروخونه داره من عوارضشو نمیدونم عزیزم ازداروخونه بپرسین برامن که مشکلی پیش نیورد 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من اونقد نت نگاکردم تجربه مردمو دیدم همه تاییدش کردن رقتم گرفتم دوهفته ای تموم شدروزی دوتابخور یکی ص ...

اشتهاتون روزیادکردکه تپل شدین یا خودقرصش چاق کنندست؟مثلاازدفع آب بدن جلوگیری کنه چاق شه ادم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتهاتون روزیادکردکه تپل شدین یا خودقرصش چاق کنندست؟مثلاازدفع آب بدن جلوگیری کنه چاق شه ادم.

عزیزم من اونقد گشنه میشدم نصف شب پامیشدم غذامیخوردم به داداشمم گفتم خورد گف این چیه دیگه هرچی میخورم بازاحساس گشنگی میکنم سیرنمیشم اصلا

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

من بارداریم امپول ویتامین ب میزدم برااشتهام این قرصم کلا ویتامین ب هست درصدکمی هم ویتامین aوeداره که براپوستو چاقی صورت لازمه

کلابراپوست مو وناخن خوبه

تا عید ۲۰ روز مونده چطور میخوای چاق شی مگه فیلم هندیه؟؟

ن بعضی از قرصا زود چاق میکند

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
ن بعضی از قرصا زود چاق میکند

بنظرم شمایه داروخونه بروبادکترش صحبت کن بگوبچع شیرمیدی .قرص مولتی ویتامین ومخمروشربت زینک وانارباریج روبپرس.ببین کدوم عوارضش کمتره بخور

البته شماباتوجه به قدتت وزنت تقریبامتناسبه ولی ۵کیلواضافه کنی فک کنم کافیه.

اخه قبلنا چاق بودم الان لاغر شدم

برو داروخونه یه مولتی ویتامین هست بهت میده زود چاق میشی ضرر هم نداره انواع ویتامینه شان استور یه همچین چیزیه اسمش ولی با تجویز دکتر داروخونه بخوری بهتره و از دکتر نی نی هم بپرس

من اونقد نت نگاکردم تجربه مردمو دیدم همه تاییدش کردن رقتم گرفتم دوهفته ای تموم شدروزی دوتابخور یکی ص ...

فقط همین دو هفته خوردی دیگه نخوردی

بنظرم شمایه داروخونه بروبادکترش صحبت کن بگوبچع شیرمیدی .قرص مولتی ویتامین ومخمروشربت زینک وانارباریج ...

اره در حد ۵ یا ۶  کیلو