2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 47 پست
فقط باشگاه چاره کارته قرص نخور بیچاره نکن خودتو

ینی چن ماه باید بریم باشگاه تا ۱۰ کیلو اضافه کنیم🙁

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من باقرص مخمرابجو۱۲کیلوبدون برگشت چاق شدم دوهفته ای تموم میشه چون سی تاهست وروزی دوتاخوردم اخره ...

میگم ضرر نداره،برا کبد؟اشتها زیاد میکنه یا اثر دیگه ای داره؟

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
میگم ضرر نداره،برا کبد؟اشتها زیاد میکنه یا اثر دیگه ای داره؟

عزیزم همون ویتامین ب هست من که چندسال پیش فقط یه دوره خوردم دوهفته طول کشید ازاون زمان هم قشنگ توپر موندم خصوصا صورتم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ینی چن ماه باید بریم باشگاه تا ۱۰ کیلو اضافه کنیم🙁

تا زنده ای باید بری باشگاه

وزن اضافه کردن ادمو زشت میکنه اینایی که میخان بدون ورزش وزن اضافه کنن حماقت میکنن چون همش میشه شکم پهلو

فقط باید ورزش کنید

I am a queen because I have a cute mad king

ببین باقرص خاصی نمیتونی چاق بشی تاعید.البته یه سری پودروقرص و..هست که اصن معلوم نیس توشون چیه ومجوزدارن یانه.ولی من خودم یه چیرایی رومعرفی میکنم که دکترتغذیه ومتخصص هامیگن.قرص مولتی ویتامین که توداروخانه هاهست حتی به زنان باردارهم بخاطربچه میدن میخورن.وشربت های اشتهاآور مثه زینک وشربت انار شرکت باریج اسانس که توداروخونه هست.علامت استانداروبهداشت وهمه چی هم داره هیچ چیزخاصی هم نیست حتی برااطمینان ازدکترداروخونه هم بپرس.سیب زمینی وتخم مرغ آبپزهروزبخوروشیرپرچرب وخرما وکره و..روغن زیتون هم خیلی چاق کنندست میتونی سرناهاروشام یه قاشق بریزی سرغذات.بازم مشورت کن البته

ببین من باقرص مخمرابجو۱۲کیلوبدون برگشت چاق شدم دوهفته ای تموم میشه چون سی تاهست وروزی دوتاخوردم اخره ...

یعنی ب بچم ضرر نداره کی بهت گفت ازون بخور دکتر گفت یا اشنا

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
تا زنده ای باید بری باشگاه وزن اضافه کردن ادمو زشت میکنه اینایی که میخان بدون ورزش وزن اضافه کنن حم ...

آره یه مدت رفتم ولی ول کردم اشتباه کردم دوباره باید برم،آره دقیقا شکمو پهلو میشه من غذامو یکم زیاد کردم شکم آوردم دیگه هیچ جام چاق نشد☹

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
یعنی ب بچم ضرر نداره کی بهت گفت ازون بخور دکتر گفت یا اشنا

من اونقد نت نگاکردم تجربه مردمو دیدم همه تاییدش کردن رقتم گرفتم دوهفته ای تموم شدروزی دوتابخور یکی صبح یکی ظهر همراه ۱فرفولیک حتمابخور 

اول صورتت چاق میشه به مرور بدنت 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

مجوزداره این قرص؟توداروخانه هست؟عوارض نداره؟

کی به شماپیشنهادداد.؟ولله منم میخوام چاق شم ولی الان دیگه بااین کرونا دکترتغذیه نمیرم