2777
2789
عنوان

منم اومدم 😍

624 بازدید | 60 پست

سلام به همه ی نی نی سایتی های گل،من خیلی دوست داشتم به جمعتون اضافه بشم و بالاخره هم شدم و از این موضوع خوشحالم🤗

لطفا به درخواست های دوستیم جواب بدین تا در جمع هاتون شرکت کنم ممنونم

یه دعا میکنم همه بگین آمین؛الهی هیچ مادری نمازش رو نشسته نخونه🙇‍♀️

خوش اومدی گلم

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

خوش اومدین

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 🖐خوش اومدی به جمع معتادین نی نی سایت🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

خوشومدی جیگرطلا

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
خوش یهتی

کوردی؟؟

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑