2777
2789
عنوان

خرید

530 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

خانومای عزیز ساکن تهران جایی رو میشناسید که علاوه بر فروش حضوری فروش اینترنتی داشته باشه؟ حضوری که نمیتونم برم بیرون خرید کنم از اینکه میگم مغازه داشته باشه برا اینه که مطمئن باشم بسته ها به دستم میرسه یا هر جای مطمئن که بشناسید کیف و کفش زنانه و بچه گانه و لباس مردانه و روسری را میخواستم.

دیجی کالا رو میدونم وسیله هاش و دیدم به غیر از دیجی کالا ممنون میشم راهنمایی کنید.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پیج میس لند روسری داره.پیج چرم شاپینو هم کیف زنونه داره

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

اینستا الان اونایی ک خرید نتی هم نداشتن اضافه کردن این چند روز پست میکنن 

برو اینستا بچرخ همه بوتیکا و اونایی ک پرداخت درب منزل دارن اولم عکس غیر ژورنال بخواه چون با ژورنال خیلیاشون زمین تا اسمون فرق دارن 

مزون برا لباس خودت میشناسم. ولی مردونه و بچه گونه تهران نمیشناسم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

لوازم آرایشی خواستید من آنلاین میفروشم

تاپیک آخرم رو ببینید

‏کسانی که تاریخ را نمیخوانند محکوم به تکرار آن هستند. کسانی که تاریخ را میخوانند نه تنها محکوم به تکرار آن هستند بلکه خیلی هم حرص میخورن بدبختا😑 هرچه 🪓 زدند مرا 🩹 نشد 🌱 شد 🙂☺️🙃

بیرون که اصلا نمیرم همین اینترنتی خرید کردن هم میترسم بسته ها ی وقت آلوده باشه

همشون جای خود گرونن بخدا هیچی نمیشه خرید قیمتا انقد رفته بالا ک نگو

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍