2777
2789
عنوان

شرایط ضمن عقد

351 بازدید | 47 پست

به نظرتون ممکنه پسری باشه که خودش بخواد تمام حقوق انسانیت رو( که متاسفانه تو ایران ما خانوما از لحاظ قانونی چه مجردی چه متاهلی هیچ اختیاری از خودمون نداریم) بهت بده؟..حالا یا تو شرایط ضمن عقد ثبت بشه یا حتی نشه ولی واقعا اون پسر بهشون پایبند باشه؟ 

مثل حق تحصیل و کار و خروج از کشور و کلا خیلی چیزا

چون من خیلی متنفرم از یه سری رفتار ها که تو بعضی زوج ها میبینم...مثلا یه آقایی خیلی بی منطق و بی دلیل میگه دوست ندارم زنم درس بخونه یا دوست ندارم کار کنه یا فلان جا من خوشم نمیاد بری و اون خانوم هم مجبوره گوش کنه 

یبار تو یه جمعی اینو بیان کردم که بدم میاد خانومه میخواد تا سر کوچه هم بره باید اجازه بگیره از شوهرش و یکی از خانومای اون جمع گفت یعنی فلانی تو نمیخوای در اینده از شوهرت اجازه بگیری اگر جایی خواستی بری؟..گفتم خب معلومه که نه اجازه گرفتن چه معنی داره اخه...مثل دو تا ادم عاقل و بالغ هر کدوم خواستیم جایی بریم به هم اطلاع میدیم اما اینکه اون برای من تعیین کنه کجا برم کجا نرم یا من برای اون تعیین کنم اصلا کار درستی نیست..بعد دوباره اون خانوم گفت فلانی پس تو اصلا ازدواج نکن بشین ور دل مامانت😐

الان فکر من اشتباهه یا اون خانوم؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخوندم متنت رو کامل. 

من حق طلاق اشتغال تحصیل رو فردای عقد ب صورت محضری همسرم داد بهم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نخوندم متنت رو کامل.  من حق طلاق اشتغال تحصیل رو فردای عقد ب صورت محضری همسرم داد بهم

خب خدا رو شکر

پس شما با حرف من موافقی؟

یا دارم خارج از عرف حرف میزنم؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

آدم زن میگیره دور از جون برده که نمیگیره که بخواد برای همه چیز خانومش تعیین تکلیف کنه.اگه طرف آدمه که هیچ ولی اگه مرد سالاره باید حق تحصیل و وووو.........رو ازش ضمن عقد گرفت به نظرم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من شرطم این بود ک هر چی تو زندگی خرید یا کامل به نام من کنه یا نصف نصف 

خب این شرایط مالیه که سلیقه ای

من بیشتر منظورم رو حقوق انسانی و اجتماعیه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خب خدا رو شکر پس شما با حرف من موافقی؟ یا دارم خارج از عرف حرف میزنم؟

زندگی با عشق و همذلی باشه کار ب اجازه و فلان نمیرسه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
تربیت اون خانوم اشتباهه و متاسفانه امثال اون خانوم پسرا رو تربیت کردن و تربیت غلط خودشون رو به نسل ب ...

اتفاقا یه پسر بزرگ هم داره...اما خدا رو شکر پسرش اصلا مثل مادرش فکر نمیکنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍