2777
2789
دمی گوجه چجوری میپزین؟

پياز نگيني ميكنم خيلي كم تفت ميدم بعد گوجه رو خورد ميكنم ريز قاطي ميكنم. بعد برنج ميريزم دمي بشه روغنش اندازه باشه عاليه. 

من خودم زردچوبه نميزنم. شما اگه خواستي بزن🙂🙂🌺

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک کیلو میخرم فریز میزارم  سه ماه دارم

بخار پز میکنی میذاری؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من که دیگه مغزم نکشید چی درست کنم گوشت مرغ و عدس و سیب زمینی و پیاز و زردچوبه و نمک همه رو ریختم با هم بپزه 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
کشک چجوریه ؟ از اینا که میسابن؟؟

اره ریختم داخل کشک ساب سایید.بعد پیاز رو قشنگ تفت میدی بعد گوجه رنده میکنی میریزی رو پیازا بزار قشنگ تفت بخوره ادویه اضافه میکنی.بعد نعاع خشک رو تمیز کن بریز روشون بعدم گردو خرد شده رو اضاف کن.بعدم کشک ساییده بریز روشون.بعد که اوردی سر سفره خیار سبز ریز خورد کن بریز تو ظرف خودت حالا کشکایی درست کردی هم بریز نون ریز کن داخل کاسه خودت با خرما بخور.خیلی دوس دارم

سوپ‌شیرچجوری‌درست‌‌میکنین

از دستور سراشپز پاپیون

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه