2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

2358 بازدید | 38 پست

دیشب شب سالگرد ازدواجمون بود شوهرم از سرکار اومد گفت بیا بریم بیرون و این حرفا 

رفتیم کیک گرفتیم گفت یچیزی بگو بخرم برات برای کادو 

انقد ناراحت شدم خودشم فهمید گفتم چیزی لازم ندارم همون کیک کافیه گفت بیا برات گل بگیرم گفتم نمیخواد

برگشتیم خونه چون خونه پدرشوهرم هستیم فعلا، هیچی دیگه با خنده گفت من هیچی براش نگرفتم هرهرهر

ینی کم مونده بود گریم بگیره بدجوری حالم گرفت 😔

ببخشید من نفهمیدم ینی چی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یادت بوده بهتم‌گفته تقصیر خودت بود که قبول نکردی روزتون خرابکردی

البته کار اونم اشتباه بوده که به خانوادش گفته وخندیده

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
نمیدونم شاید خیلی دل نازک شدم 6 ماه قهر بودیم از هم جدا بودیم انتظار داشتم سوپرایزم کنه

مردا مثل زنا رمانتیک نیست مشغله زیاد دادن فکر خیال زیاد میکنن خدارو شکر کن همین که به فکرت بود کافیه

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
کادو نگرفته بود برام 

چه پرتوقعی! بیچاره برگشته گفته دیگع چی میخای بگو بخرم

شوهر من همیشه انتخابو به خودم میزاره و خودم میگم چی بخره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق