2777
2789
عنوان

داشتن عفونت و گرفتن عکس رنگی رحم...

20634 بازدید | 20 پست
سلام خانوما من آزمایش پاپ اسمیر ندادم نمیدونم عفونت دارم یانه..اما دو سه باری سونو واژینال دادم دکترم حرفی از عفونت نزد..یعنی ازطریق سونو واژینال میتونیم بفهمیم عفونت داریم یا نه?امروزم نوبت عکس رنگی دارم..سه چهار روزه سوزش و خارش واژن دارم دیشب از پماد کلوتریمازول و تریامسینولون ان.ان استفاده کردم...آیا ممکنه من عفونت داشته باشم و گرفتن عکس رنگی با داشتن عفونت ضرر نداره???تورو خدااااا هرکی میدونه جواب بده...کسی اینجوری نبود??

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

عفونت که حتما داری عزیزم سوزش و خارش بی دلیل نیست،قبل اینکه دکتر برای عکس کارشو شروع کنه مسایلت رو باهاش در میون بذار،همین که خارش داری و این پمادا رو استفاده کردی،برای عغونتهای قارچی و باکتریایی پاپ بهتر از هر چیزه چون نمونه میگیرن و دقیق مشکلتو بهت میگن،حتما یه پاپ انجام بده،من سالی یکبار میرم،در واقع هر خانم متاهلی باید سالی یک بار پاپ اسمیر بده

.Pain🔥you made me a believer

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براتشخیص عفونت فقط باید تست پاپ اسمیر بدی، وبا سونومشخص نمیشه وگرفتن عکس رنگی هم من نشنیدم ضرری داشته باشه بااین اوصاف شما مطمئناً عفونت داری ولی نوعش دکتر تشخیص میده
شایدچشم های مانیاز داشته باشندکه گاهی با اشک هایمان شسته شوند تاباردیگر زندگی رابانگاه شفاف تری ببینیم...
من کسی رو دیدم که عفونت قارچی داشته و بعد از عکس رنگی رحم عفونت وارد رحمشم شد و کلی کار دستش داد،البته همه عین هم نیستن و اینکه ممکنه اونی که من دیدم عفونت خیلی خیلی شدیدی داشته و مال شما خفیفه و یا هر چیزه دیگه اما آدم جانب احتیاط رو رعایت کنه بهتره،بهر حال شما علایم و مشکلاتت رو بگو،یا اینکه با پزشکی که برات عکس نوشته مشوت کن،ممکنه اول دارو بده عفونتت خوب بشه بعد بگه برو عکس بگیر

مرضی جون اینکه شما میگین عفونت داشته و عکس رنگی گرفته و عفونت وارد رحمش شده..توی نی نی سایت بوده یا آشناتون بوده?الان وضعیتش چطوره باردار شده?

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

نه عزیزم فامیلمه،بله باردار که شد خدارو شکر پیارسال این اتفاق واسش افتاده خیلی دستشو بند کرد،هفت ماه پیشم باردار شد،بهر حال گلم سوزش و خارش نشونه عفونته،اگر عکست مهلت داره یکم صبر کن عفونتت رو درمان کن بعد برو،نمیشه؟

سلام دلسای عزیز ..من تو سایت درباره عفونت و عکس رنگی سرچ کردم ک این تاپیکت رو پیدا کردم ..یه سوال دارم شما عفونت داشتی یا ن؟ عکس رنگی گرفتی؟ من یه کم ترشح دارم امروز رفتم دکتر گفت ترشح داری یکم ..ولی سوزش و خارش ندارم ..ولی دکتره گفت عکست رو انجام بده چیزی نیس ..خیلب نگرانم نمیدونم عفونته یا ن ..شما چکار کردی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
سلام دلسای عزیز ..من تو سایت درباره عفونت و عکس رنگی سرچ کردم ک این تاپیکت رو پیدا کردم ..یه سوال دا ...

سلام میشه بگید عکس رنگی گرفتید ؟چی شد؟منم ترشح زرد بدون خارش و بو دارم میترسم برم عکس رنگی

سلام میشه بگید عکس رنگی گرفتید ؟چی شد؟منم ترشح زرد بدون خارش و بو دارم میترسم برم عکس رنگی

شما چیکار کردین عکس رو گرفتین با وجود عفونت؟

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *