2777
2789
عنوان

رنگساژ

46 بازدید | 8 پست

بچه ها کیا تا حالا رنگ ساژ زیتونی یا هر رنگی امتحان کردن و بلدن ؟میشه لطف کنین به منم یاد ؟میخوام رنگ ساژ زیتونی کنم موهامو نصف موهام رنگش خاکستریه نصف دیگه قهوای رنگ ساژ زیتونی کنم در میاد؟؟؟اگه ارایشگر هست یا کسی که که بلده لطفا بهم یاد بده مرسی❤♾

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله نصف موهام دکلرس ولی رنگ خاکستری گزاشته بودم که اونم رفته یکمش مونده 

موهات یکدست نمیشه مگر زیتونی تیره کنی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
چه شماره ای استفاده کنم ،میشه بهم یاد بدید

زیتونی۶بزار با اکسیدان ۶درصد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
زیتونی۶بزار با اکسیدان ۶درصد

اخه میخوام رنگ ساژ کنم دیروز یه رنگ زیتونی گزاشتمچون رنگ روشن بود یه نمیدونم به چه دلیل اصلا نگرف و پوست سرمو به سوزش انداخت امروز شوزشش درس شده ولی میترسم موهام و یا پوستمو خراب کنه و به شوره بندازه برا همین میخوام رنگساژ کنم میشه لطف کنید طریقه رنگساژو بهم بگید🙏

اخه میخوام رنگ ساژ کنم دیروز یه رنگ زیتونی گزاشتمچون رنگ روشن بود یه نمیدونم به چه دلیل اصلا نگرف و ...

اخه رنگساژ رو موی شما جواب نمیده رنگساژ روی دکلره و بعد از دکلره انجام میشه