2777
2789
عنوان

کمپین نه به گرانی لطفا!!!توجه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 24 پست
موافقم منم دقیقا قبل اومدن کرونا فکر کنم اوایل بهمن ماه بود رفتم به اندازه چن ماهم تاید و روغن و ...

عزیز جان الان ویروس اومده فعلا نخرید فقط نیاز مهم رو بخرید تا ویروس از بین بره و نرخ بیاد پاییین

دولت رسیدگی نداره دوستان به خدا ۱۲۴ هیچ رسیدگی نداره شما زنگ بزن تعزیرات خودت به غلط کردن میافتی جوا ...

لیمر شیرین شده ۸۰؟یا لیمو ترش یا لیمو امانی؟

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز سعی کنید چندنفره خرید برید و همه رو یک جا در یک سبد نکنید و یا چند فروشگاه برید اینطوری بهتره وا ...

فعلا ک خرید نمیریم در حد نیاز..ولی خدایی عید قبلی من نزدیو ۲ میلیون خرید کردم و دیگ همون شد و نخریدم چیزی..چون خودم و شوهرم شاغلیم ی جمعه ها خونه ایم ک تا ۵ خوابیم و بعدشم بیرون..

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
لیمو ترش گلم

ن بابا مکه میشه؟؟

لیمو ترس ک قد گردوه چ مسخره اخه...

تازه سازمان جهانی گفت ویتامین سی تاثیر نداره

ما که نمی خریم یعنی نمی تونیم بیش از مایحتاجمون بخریم! ولی مامانم دیروز رفته بود با بابام یه خرید جز ...

اینا ادم هایی هستن که پول گرفتن و رعب و وحشت ایجاد میکنن تا مردم خودشون باعث گرونی بشن والا یه زن ۲۰ ساله چی از خرید میدونه که ۱۵ میلیونم خرید کنه خود فروشگاه باید مینداختش بیرون تا نه رعب تو جامعه بندازه نه مردم بگن پس خبریه قحطیه

ن بابا مکه میشه؟؟ لیمو ترس ک قد گردوه چ مسخره اخه... تازه سازمان جهانی گفت ویتامین سی تاثیر نداره

اصلا طبع این ویروس ثابت نشده و رو بدن هر کس یک اثر داره و دارن الکی دامن میزننن یه زنجبیل تازه پر بود تو گونی دونه ای ۳ تومن الان شده دونه ای ۵۰ واقعا نخرید دوستان 

عزیزم حرکت شما و کمپینتون هدفش خیره ولی از ی طرفم ی ترسی ب جون ی عده ک همش منتظر قحطی و بلا هستن مین ...

باید اطلاع رسانی بشه تا تو دهنی باشه به دهن گران فروش ها و دولت خبر مهمی نیست ویروس ترس نداره مرگ حق دست خداست ما خودمون باید مراقب باشیم 

چه قبل ویروس چه بعد ویروس 

یه سریشو قبول دارم مثل دلار و طلا ولی مایحتاج زندگی را که دیگه نمیشه نخرید

یه مدت نخرید اگر باهم متحد باشید میشه کم بخرید بعضی چیزهایی که نقش نداره اصلا نخرید 

یارو رفته وایتکس ۶ تا برداشته  بابا ریه رو بدتر داغون میکنه به خاطر ضد عفونی خودتون نباید بکشید که

اصلا طبع این ویروس ثابت نشده و رو بدن هر کس یک اثر داره و دارن الکی دامن میزننن یه زنجبیل تازه پر بو ...

رعایت بهداست ...دقیقا رفتار ویروس تو مناطق مختلف جهان و بدن افراد مختلف متفاوته