2777
2789
عنوان

مو چتری ها بیان

733 بازدید | 19 پست

ی سوال داشتم...

من موهام فره و تا کمرمه ولی دکلره اس فقط تا روی ابروهام مشکی در اومده...چتری زدم موهامو دیگه چتری هامم بلند شده تا زیر چشمم...

سوالم اینه که باز کوتاهش کنم یا ن؟واسم فرقی نداره فقط اینکه چون فره هی اتو میکنمش میترسم بسوزع

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎

بهش برس ماسک ابرسان مو بزن

چون اتو اب مو رو میکشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکن

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

من خودمم  یکماه چتری زدم

۴..۵ ماه نزدم باز بعد عید میخوام بزنم ینی بعد کرونا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه نزن .چتری به موی فر نمیاد میپره بالا.به موهای صاف میاد.

زدم کجای کاری الان چتری ام خیلی ام بهم میاد

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
کلا کسی که موهای فری داره نباید خیلی موهاشو کوتاه کنه چون میپره بالا و پف میشه

با اتو مو صاف میشه چتری هاش دیگه

راس میگه

چطوری عکسو برش بدم تو سایت