2777
2789
عنوان

یه مادر پیر دارم

181 بازدید | 10 پست

دخترم هفته پیش تب کرد و ۱هفته ی پراسترسی رو پشت سر گذاشتم تو مطب و کلینیک ها آخرشم کلی ترسوندنم که تب بیش از ۵روز شده و باید تست بده که خداروشکر تبش قطع شد بچم آب شد خودمم ازبیخوابی و استرس ضعیف شدم،مادرم که زنگ میزد احوالپرسی گفتم مامان نه میام خونت نه تو بیا میترسم مریض بشی،۲تا خواهردیگه و چنتا داداش دارم من آخریم،همه به مادرم گفتیم امسال خونه تکونی نکن پارسال باهم همه کاراشو کردیم خونشم خیلی بزرگه،ولی اصلا قبول نمیکنه امروز زنگش زدم گفت آشپزخونه رو ریختم بیرون میخوام بشورم 

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

چیکارکنم اصلا به حرف ما گوش نمیکنه نگرانم خدای نکرده بیوفته یه اتفاقی براش پیش بیاد،خیلی لجبازی میکنه،از طرفی دلم نمیاد به خواهرم ز زدم که باهم بریم کمکش گفت نمیام منم بچن تتها خونه نمیمونه اعصابم خرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره بزار کاراشو بکنه بیرون که نمیتونه بره افسرده میشه

آخه پاک کردنم قبول نداره حالا کلی آب بازی میکنه پوکی استخون داره همش نگرانم چیزیش نشه هزاربارم گفتم مامان مواظب باش اگه خدای نکرده خون از دماغت بیاد باید بری بیمارستان با دلهره از این ویروس اصلا اهمیت نمیده

آخه پاک کردنم قبول نداره حالا کلی آب بازی میکنه پوکی استخون داره همش نگرانم چیزیش نشه هزاربارم گفتم ...

مامانا یه عمر اینجوری زندگی کردن یه ایت الکرسی به نیتش بخون انشالله چیزی نمیشه

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..
مامانا یه عمر اینجوری زندگی کردن یه ایت الکرسی به نیتش بخون انشالله چیزی نمیشه

آخه خیلی زشته تنهایی کاراشو کنه بااینکه چنتا بچه داره

آخه خیلی زشته تنهایی کاراشو کنه بااینکه چنتا بچه داره

خوب براش یه کارگر خانم بگیرید حالا که نمیتونید برید کمکش باشه تنها هم نباشه خیالتون هم راحت تره

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..