گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها مثبت شددددددد نمیتونم خودمو کنترل کنم 😢 چجوری ب شوهرم بگم حالا دست و پامو گم کردم 😂
ای جانم خداروشکرررررر.برا منم دعا کن من برم بزنم
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
ان شاالاه خدا ب همه منتظرا فرزندی سالم و صالح ببخشه وحفظ کنه عزیزای دل منم ی سقط دوماهه داشتم ی زایمان زودرس تو۲۶هفته ک نموند الانم ب لطف خداوند باردارم فقط بارداریم یکم سخت تره سرکلاژ شدم و استراحت مطلق ترخدا واسه اینکه اینبار کوچولوم سالم وسروقت بیاد بغلم دعامکنین ان شاالاه همتون حاجت رواباشین وخداوند بزودی دامنتونو سبز کنه آمین
عزيزززم انشالا كه ني ني سالمت رو به سلامتي به بغل بگيري براي ما هم دعا كن خيلي 🥰 و اگه براي باردا ...
ممنون عزیزه دلم ان شاالاه
کاره خاصی نکردم گلم بعده ۴ماه اقدام باردارشدم بارداری قبلمم تو ماه دوم اقدامم باردارشدم خدا خودش میدونه ک من هرلحظه بخدا چ وقت خواب چ نماز همش دعا میکنم ک خدایا هرکی ک درانتظاره مادرشدنه خودت ببخش از کرمت وخودت حفظ کن براش چون میدونم سخته انتظار من خودم الان تقریبن تو۵ساله خونه دارم وهنو بچه ندارم ان شاالاه است یکی دیگه ب سلامت بغلم میاد
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍