2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

16580 بازدید | 1602 پست

خانوم هایی که کاری کردن برای اقدام و جواب گرفتن؟

توصیه ای چیزی دارین؟تغذیه ای سراغ دارین که خیلی تاثیرگذار باشه؟

هر حرفی و‌حدیثی که کمک کننده باشه خوشحال میشم بگین 🥰

همیشه همینطور نمی ماند

منم تو اقدامم.سه روز از پری ام گذشته خداکنه باردار باشم.

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکاری کردم نشد سیاهدانه عسل زنجبیل آمپول قرص 

ایه ی رعد روهم بستی به کمرت؟

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
چند وقت اقدامی و مشکلت چی بوده؟

۶ ماه.هیچ مشکلی ندارم پری هام منظمه خیلی دقیقه.البته نمیدونم مشکلی دارم یا نه دکتر نرفتم.ولی این ماه سه روزه پری ام عقب افتاده نمیدونم چرا

۶ ماه.هیچ مشکلی ندارم پری هام منظمه خیلی دقیقه.البته نمیدونم مشکلی دارم یا نه دکتر نرفتم.ولی این ماه ...

احتمالا بدنت داره واکنش نشون میده.شیش ماه ک چیزی نیس عزیزم!

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
۶ ماه.هیچ مشکلی ندارم پری هام منظمه خیلی دقیقه.البته نمیدونم مشکلی دارم یا نه دکتر نرفتم.ولی این ماه ...

حتما برو‌ چک شو!و تا یکسال طبیعیه!شاید تنبلی داشته باشی کهه پریودیت عقب میفته یا کیست

همیشه همینطور نمی ماند
آیه ی رعد چیه؟

یه ایه از قرانه ک باید بصورت مقطع بنویسی ببندی کمرت برا بارداریه توهمین سایت خیلی ها نتیجه گرفتن.منم این ماه نوشتم بستم اگه به امیدخداباردارباشم لطف خداشامل حالم شده

مشکلت چیه؟

هیچ مشکلی نداریم شوهرم آزمایش داده خودمم عکس رنگی رحم رفتم لوله هام باز بود آزمایش هورمونی تیروئید پرولاکتین هم مشکلی نداشت پاپ اسمیر رفتم زخم وعفونتم نداشتم آمپول اچ سی جی کلومیفن همون ناه ک آمپول زدم 4تا فولیکول داشتم 19 20بودن و برای حاملگی خوب بودن بازم نشد بخاست خداست گلم از دکترم پرسیدم گفت داریم آدمایی ک بدون مشکل باردار نمیشن

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
حتما برو‌ چک شو!و تا یکسال طبیعیه!شاید تنبلی داشته باشی کهه پریودیت عقب میفته یا کیست

نه اصلا عقب نمی افته فقط این ماه اینطور شدم.هنوزم پری نشدم.به شوشوگفتم بی بی چک گرفته ولی هنوز استفاده نکردم میگم بزار بشه ۵ روز

هیچ مشکلی نداریم شوهرم آزمایش داده خودمم عکس رنگی رحم رفتم لوله هام باز بود آزمایش هورمونی تیروئید پ ...

من کیست داشتم که رفع شد!ایشالا خدا بخواد برامون چون من میخوام

همیشه همینطور نمی ماند