2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

353 بازدید | 7 پست

توتایپک قبلی گفتم شوهرم الکی جاروبرقیم وکشوکمدم روشکست دیشب ساعت 7زنگ زددوبارجواب ندادم بارسوم زنگ زدگفتم بفرماکاری داری گفت کاری ندارم گفتم بای کاری ک کردی باهات کاری ندارم گفت دارم میام گفتم توک گفتی امشب نمیای گفت میام خونه اومدخونه منم خودموب خاب زدم اونم خوابیدگفتم شام خوردی گفت آره فقط همین صبح هم پاشدرفت سرکارمحلش نزاشتم چیکارکنم پشیمون شه بیادمعذرت خواهی؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همسرم خیلی کم عذر خواهی میکنه تو این هشت ماه شاید ده بار فقط عذر خواهی کرده باشه هر وقت میبینه تو دعوا تقصیر داره خودش سر حرفو باز میکنه نمیگه معذرت میخوام ولی با چیزای دیگه حبران میکنه😅ولی موقع دعوا شبیه اتیییش میمونه جوابشو بدی خیلی اوضاع خطری میشه جوابشو ندی خودش میاد منت کشی

من همسرم خیلی کم عذر خواهی میکنه تو این هشت ماه شاید ده بار فقط عذر خواهی کرده باشه هر وقت میبینه تو ...

حالابرای توعذرخواهیم میکنه برای من تاحالانشده بیادهمش منومقصرمیدونه😦

حالابرای توعذرخواهیم میکنه برای من تاحالانشده بیادهمش منومقصرمیدونه😦

برا منم تا بیست و چهار ساعت من مقصر همه گناهای دنیام اگه جواب بدم دعوا شدت میگیره تهشم از زبونم در میره یه چیز بد میگم عذاب وجدان میگیرم خودم میرم عذر خواهی 

ولی اگه چیزی نگم اوضاع به حالت عادی و حتی بهتر از عادی برمیگرده