2777
2789
عنوان

کیا یوئد زندگی میکنند یا تازگیا اقامت گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 65 پست
بله نه من ۱۸ سالگی مهاجرت کردم ولی الان ۴ سالِ به خاطر نامزدم تورنتوم  بله میشه سرما ...

عزیزم یکی از اقوام مون اونجا چندین سال که زندگی میکنه .. به ما گفت از طریق خرید مغازه اونجا و راه انداختن حالا سوپری یا کافه میتونی راحت کسب درآمد کنید ، ما توی ایران از لحاظ درآمد و رفاه خداروشکر خوبیم یعنی اینو میخوام بگم زندگی راحتی داریم ، تصمیمون فقط و فقط بخاطر بچه هامونه که اونم قطعی نیس ، فقط اینو دوس دارم بدونم که با سرمایه ی که میبریم میشع اونجا زندگی راحت داشت ؟ نمیخوام از راحتی به سختی بیافتم راستش چون گفتم فقط و فقط بخاطر دوتا بچه م میخوام این کار و کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکی از اقوام مون اونجا چندین سال که زندگی میکنه .. به ما گفت از طریق خرید مغازه اونجا و راه ان ...

خب راستش من از لحاظ روحی رو نمیدونم بستگی به خودتون داره(مثلا غربت)

یا مثلا من کسی رو میشناسم که با دوتا بچه هاش و شوهرش سال ها پول جمع کردن و کلاس های انواع زبان رفتن ولی وقتی اومدن اینجا بچه هاش رو برد مدارس اینترنشنال و توی توی مدرسه بچه هاش خیلی خیلی ضربه روحی دیدن(به خاطر سیستم آموزشی آلمان)

بله از لحاظ مالی زیاد کسی مشکل نداره مثلا فامیل ما اومد اینجا و بعد از یک سال یه لکسوس خرید در صورتی که ایران پراید هم نداشت و کلا اینجا پیشرفت آسونه 

به نظرم بیشتر روی مسائل روحی کار کنید.

اگه آدمی خیلی خون گرمی هستید نمیتونید مهاجرت کنید اگه سخت کوش و کاری نیستید هم نمیتونید اگه زبانتون فول نیست نمیتونید اگه بچه هاتون رو از قبل با محیط اینجا آشنا نکنید نمیتونید و خب شما چون بچه دارید اینو میگم (قبل از این که بیاید بچه هاتون رو به همه چیز آشنا کنید از قبل همه چیز یاد بچه تون بدید تا خدایی ناکرده مث فامیل ما نشید)

خب راستش من از لحاظ روحی رو نمیدونم بستگی به خودتون داره(مثلا غربت) یا مثلا من کسی رو میشناسم که با ...

درسته حرفاتون عزیزم ، اتفاقا فوق العاده هم وابسته به خانواده مم ، تصمیم گیری خیلی سخته واسم ، از طرفی اینجا دیگه جای زندگی نبس و بچه ها آینده ندارن ، خودمون امنیت نداریم ، از طرفی هم غربت مشکل های خودش رو داره .. بازم ممنون از راهنماییت عزیزم