2777
2789
عنوان

امسال هم عید دیدنی

364 بازدید | 13 پست

میرین یا نه

جوری جواب بدین تاپیک نترکه اخه سواله برام

خودم بچم کوچیکه بخاطر اون دوسندارم برم بازار و خرید شوهرم میگه برم خرید عید همش میگم نمیخواد امسال ک عید دیدنی نیس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا متوجه نیستید جدیه 

بابا چین با اون همه امکانات قرنطینه کردن 

تو رو خدا رعایت کنید 

لباس عید نخرید 

اخه اون لباس صد دفعه پرو شده 

گرگان شده قم گیلان شده قم 

رعایت کنید بچه هامون گناه دارن

دنیا اونقدرها جدی نیست   

نمیدونم ولی فک نکنم بریم چون میگن فلانی اومد مریض مون کرد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

خدا بخیر بگذرونه...این مردمی که ما داریم ،تو تعطیلات عید یه کاری میکنن که اوضاع از اینم خیلی خیلی بدتر شه...فقط بیچاره ماهایی که رعایت میکنیم خدا بهمون رحم کنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

نمیریممممممم

فقط پدرو مادر چون اونا تو خونه هستن مثل خودجون و از بیرون نرفتنشون مطمئنیم

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
تا عید بیست روز دیگه مونده از الان که علم غیب نداریم اوضاع بیست روز دیگه به چه منواله😐

۲۰ روز زیاده بنظرت ؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عيدو نميدونم ولي هفته ديگه مراسم ختم داشتيم همه چيشو تالارو اينام گرفته بودن بچه هاي عمم ولي كنسل كردن خداروشكر

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘