2777
2789
عنوان

اختلال اضطراب فراگیر

2048 بازدید | 28 پست

بچه ها من یه مقدار مایه های اضطراب فراگیر دارم و توی این مدت دیگه زیادی عود کرده انقدری برای بیماری دچار استرس میشم که ختی استرسم از خود بیماری برام کشنده تر شده.قبلا مدتی مشاوره میرفتم خودمم روانشناسی خوندم اما نگرانیم انقدر زیاد و غیر منطقیه که مامان و بابام همسرم میگن دیونه شدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

تو این شرایط بعد از رعایت دستورات بهداشتی فقطططط دعا و توکل به کارمون میاد

به توصیه بزرگان چهل روز زیارت عاشورا بخون..نذر سلامتی کن

هر روز حدیث کسا بخون که برای سلامتی و رهایی از بیماری توصیه شده

و قرآن رو باز کن و تا اونجا بخون که آروم بشی

الان همه کمابیش این استرس رو داریم

مخصوصا از بعضی  خبرهای مسخره مجازی

تو تاپیکها و صفحاتی هم که حس ناامیدی و ترس میدن نرو

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
عزیزم این کتابو مطالعه کن خیلی خوبه

بچه ی کوچیک دارم اصلا نمیرسم مطالعه کنم قبلا خیلی کتابای روانشناسی میخوندم الان دیگه فرصت نمیکنم حتی چندتا کتاب جدید خریدم هنوز نخوندم کامل

دکتر روانشناس

دکتر رفتم عزیزم پیش استاد خودم که خیلی قبولش داشتم حدود نه ماه میرفتم(دکتر روانشناسی هست) خودم لیسانس روانشناسیم و کلی کتاب میخوندم اون وقتا مدتی هم با دوستم که فوق لیسانسه صحبت میکردم اما دوباره برمیگرده

منم خیلی استرسیم نفس تنگی هم دارم دیشب مدام از کرونا و مردن صحبت میکردیم یهو حالم بد شد قفسه سینم درد گرفت از شدت نفس تنگی داشتم خفه میشدم...

دیگ در موردش حرف بزنن حالم بد میشه

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
نگران نباشید منم مثل شما  فقط دیگه می خوام بمیرم در این حد احساسای بد دارم نگرانی اضطراب

دیگه خسته شدم از حال خودم واقعا بیماری شاید به وحشتناکی این احساسات من نباشه از یه طرف اضطرابم از یه طرف سرزنش خانوادم.دلم میخواد خودمو کنترل کنم

منم خیلی استرسیم نفس تنگی هم دارم دیشب مدام از کرونا و مردن صحبت میکردیم یهو حالم بد شد قفسه سینم در ...

همش تلقینه واقعا داریم با تلقین حالت هاشو در خودمون ایجاد میکنیم وگرنه هیچ خبری نیست