2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

2237 بازدید | 61 پست

سلام 

امشب خیلی دلم گرفته

تک دختر خونوادم.خیلی برا بابام عزیزم.چن سال پیش درست زمانیکه داشتم براکنکور درس میخوندم یه خریتی کردم با یه پسره اشنا شدم.که پسرع و بابام همدیگه رو میشناختن

باهم درارتباط بودیم.بعد مدرسه خودش بعضی روزا میرسوندم خونه یا کلاسهای بیرون ک میرفتم خودش میومد دنبالم.چن وقت گذشت یه روز بهم خبردادن ک خودکشی کرده بایدعمل شه وگرنه میمیره(یکی از دوستاش بهم خبر داد)

نمیدونم فازم چی بود.گوشواره هامو دادم پسره گفتم برو بفروش برو خرج عملشو بده.مثلا خونوادش نمیدونستن.تا چن روز هم خبری از خود بی پدرومادرش نبود.یه روز پیداش شد نگاه ک کردم دیدم یه باند پیچونده دور سینش.منه خر باور کرده بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد بهش گفتم میدونی خرج عملتو کی داده؟گفت نه.گفتم من گوشواره هامو دادم فلانی فروخت خرج عملتو داد.گفتم ببین من همش توخونه شال سرمه مامانم بدجوری شک کرده.تو رو خدا گوشواره هامو بگیر بیار.مامانم اینا بفهمن میکشنم.هی امروز فردا میکرد.هیچ حسی بهش نداشتم.از اولش هم نداشتم.ولی حق بدین نمیتونستم به خونوادم بگم.برا همینم میرفتم دنبالش ک ازش گوشواره هامو بگیرم.شماره باباشو پیدا کردم به باباش هم پیام دادم دیدم از اون عوضی هم بخاری بلند نمیشه

آخه گوشواره هاتو رو چه حسابی داد رفت براش

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

همینطور گذشت منم هر روز خواهش و تمنا ک تو رو خدا گوشواره هامو بیار😭حدودا یه ماه گذشت.یه روز رفته بودم جایی با دوستام درس بخونیم.یهو دیدم سر و کلش پیدا شد.گفتم دیوانه الان ساعت ۴:۳۰بابام ساعت۶میاد دنبالم.گف غصه نخور زود برمیگردیم.چشتون روز بد نبینه ما رفتیم یه چرخی زدیم گوشی جفتمون هم خاموش شده بود ینی من گوشیم مخفی بود

نمیدونستیم ساعت چنده.یهو به خودم اومدم گفتم افتاب غروب کرده.از ی مغازه دار پرسیدیم گف یه ربع به هفته