2789

نینی خوشگلت چندم به دنیا میاد

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این ماه رجب هست ماه بعد شعبان بعد رمضان

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
از 15 تا 19 اردیبهشت تاریخ دادن هرسری اما حسم میگه 2.3بدنیا میاد

دختریاپسر

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
منم😔 قبلا روزا سرکار میرفتم شبا پیاده روی الان پوسیدم تو خونه

دلم لک زده برم بیرون بچرخم

همش میگفتم اسفند برم بیرون خرید 

اما الان افسردگی میگیره ادم

نفسم هایلین💜
دختر

عزیزززززززززززم انشالله به سلامتی ودل خوش وشادی به دنیا بیاد با قدمش هرچی مشکله از بین بببره  

عزیزززززززززززم انشالله به سلامتی ودل خوش وشادی به دنیا بیاد با قدمش هرچی مشکله از بین بببره   ...

ایشالاااااا عزیزم خیلی ب بودنش احتیاج داریم منو و شوهرم

نفسم هایلین💜